IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

Kesän 2013 visiteeraus numbero 2Maanantai 05.08.2013 01:50

Taaas kotona, valitettavasti. XDD haha. Mutta pidempi reissu sentään tuli kun mitä vielä 2 viikkoo sitten uskalsin toivoa :D aattelin, että hyvällä tuurilla pääsisin Namulaan tiistaina tai keskiviikkona, jolloin täysiä päiviä olis vaan 3-4. Nyt sentään tuli 5 täyttä päivää X) hihiii.

Tuliaisiaki tällä kertaa tuotiin :D wehee. Pyyhkeitä plus sitten ah, niin rakastettava laulava talitiainen (joka ei kyllä laula talitiaista XD). Muuan kissimirrille tais sen laulaminen olla liikaa :''DDD haha.

Elikäs mitä. No, tuli käytyä kyyliä Karkkilan (tai jonkun XD) lintutorni ("Karkkila on kunkku mesta!") ja zombeilemassa siinä lähimaastossa x) plus meikäläinen pölli ihmisten vattuja XDD hehe. :D (nyt niitä on jääkaapissa ihan rasiallinen ;D [en siis pölliny niitä kotia vietäväks, iha suuhun vaa]).

Kuvii tuli taas mahtavasti (885) ja vähän erilaisiiki vakipaikalla tuli otettuu :DD hehee. Ja jotain outoja kohtauksiakin tuli taas saatua XDD ja tulevaisuuden kummitkin tuli jo valkattua, vaikka toinen on kovasti eroomassa kirkosta XDD no, saa sitten olla semmonen epäkummi-kummi :DD haha.


Kristiinan ollessa töissä Carinin kanssa kovasti tekemistä koetettiin keksiä :DD kyllähän siinä jotain aikaseks saatiinki. Hugo, Peppi XDD) ja HP2 :DD ja sitten horo(s)kooppikirjan tutkimista ja kävely keskustaan ja hakemaan mehujäät kaupasta among other things. x) ja niin Carin, nyt voin sanoo, että läpökkäistä tulee hiertymiä XDD tohon jalkaterän päälle, nääs.

Sitten iltaviihdykkeen tsekkaus. Ömm. Mitäs me katteltiin. X-Men First Class, X-Men Origins: Wolverine sekä X-Men. XDD sitten muuta oli Maa aikojen alussa (eka?), Asterix Britanniassa, Linnunradan käsikirja liftareille ja Matka maapallon keskipisteeseen :D muistinkoha kaikki? :D hehe. Viimenen oli kyl pohjanoteeraus XDD haha.

Mutta tällä kertaa ilmatki oli suht inhimillisiä :DD lauantai oikeestaan oli se kauhein XDD haah. mutta kyllä silti sai peiton kanssa nukkua :DD wow, mikä info XDD haah.

Seuraava visiitti taitaakin sitten venyä aikas kauas syksyyn. Koska jollain on kirjotukset :D enkä haluu olla se syy, että tulee i:tä. :DD heeh. mutta jossain vaiheessa ennen joulua kuitenkin täytyy tulla, because the reason ;) hihi. Mutta ainakin sinne uskaltaa tulla, kun tietää ettei ihmisiä haittaa että yks ihminen lisää täytyy ruokkia :DD x) Hugssejaaa <3 oikein kovasti x) hih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.