IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

Too slashy for your brains.Maanantai 14.10.2013 22:27

Okei, joo, oli tekemisen puutetta (siis munhan ei tietenkää pitäis olla tekemässä vikaa esseetä tai mitään), joten aloin selailee vanhoja viestejä, koska muistin, että maaliskuussa oli aikas awwseja. Mitä sieltä oikein löytyikään... Huom! Osa, aka merkityksetön, tekstistä poistettu.

10.3.2013:

S - Emmä tiedä XD Loki, Thor, Lestrade ja Moriarty menee tuplatreffeille XD tai sit non Tylypahkas X"D haha.

K - Haha XDD. Ajatus tuplatreffeistä olis hieno :D. Pitäisköhän ihan toteuttaa XD.

S - hohoo, tosin mietin oisko Stanner ja Thoki tuplatreffei loogisempi XD kun noilla tuskin kauheesti yhteistä on XD

K - Niinno XD. Stanner ja Thoki vois kyl olla :D. Hoo! Mä alan kehittää tuota ajatusta pian, jos vielä innostat XD.

S - Haha XD mitenkähän mä sua innostaisin XD ei haisua :DD varis istuskeli keskellä jotain peltoa XD. haha. Mutta ei hajua siitä tuplatreffificistä XD luistelua XDD haha, Loki ei osaa luistella, Thor avittaa, awws XDD hahaa. Tiedä tuota sitten.

K - Ja jos en olis junassa niin huutaisin "aawww <3" ihan tosi kovaa ja kihertäisin :D. En kestä tota ajatusta XD.

S - hahaa xD oli siis ilmeisesti ihan mieluisa ajatus XD ja mä taasen höntisti hymyilin sun viestilles, onneks käytävän toisella puolen ei istu ketään XD ja olen liian fluffy-päällä tänään XD haah. Tostakin ajatuksesta saa kiittää Cascadaa ja lumihankia XD haha.

K - Oli oli :D. Ää. Saa toki kuule jakaa lisää tuollaisia ajatuksia :D. Ole vaan fluffypäällä :D.

S - Hahaa :D Selma, pidetään mielessä ;) hehe. Nyt ei kyllä taida tulla mitään mieleen :DD paitsi luistelun jälkeen kuumaa kaakaoo kermavaahtokuorutuksella (wou, mikä sana XD) ja vaahtokarkkeja x) jep, enhän toki fluffaile XDD

K - Hii! :D. Fluffyaaaa<3. Lisää :D. Ää. Voin kyl kuvitella ton niin hyvin :D. Thor tuomassa lämmintä juomaa lokille <3.

S - Äää, ei saaa. XD <3 valmiiks on jo hymy perseesä asti, kohta repee naama XD ja en haluis alkaa hihittelee täällä yhtäkkii X"D

K - No mut eiks oo kiva kun ihmiset näkee et on hauskaa XD. Mäkin täällä lahdessa nyt kiherrän XD. Sit kuvittele nyt joku loki ujosti kiittämässä jonkun poskisuukon tai nopean pusun kera :D <3. Sillai lokimaisen tuohtuneesti.

S - Awwww!!! <3 iiiiihanaaaa!!!! X) <3 ja äsken oli pakko purra peukaloo etten ois alkanu iiiii'ttelee :DD <3 ihan hirveen ihanaa x) <3 kuolen 8DD

K - :D <3. Hmm... Ja kuvittele nyt siellä luistelemassa kuin loki meinais kaatua ja sit thor olis ottamassa kiinni <3. Thor vois olla sillai "hups :D".

S - Awww!! <3 x) ihana! Ihan tahallas kiusit mua XD. haah. Kylläpäs sun mielikuvitukses nyt lentää :D Ja kirjotin mun vihkon kanteen "Keep calm & Shippaa Thokii" x) hih. <3

K - Pakko kiuasaa sua, josko sunkin mielikuvitus alkais lentää vielä enemmän :D <3. Vai mitä meinaat ;). "everytime we touch, i can feel the static" <3.

S - Hahaa. Joo, saa nähdä XD nyt en saa mitään inspausta kylläkään aikaan ko noi urpot räkättää tuol edes -____- XD ja ei oo myöskään hyviä maisemia XD. haha. Auringonlasku ois tietty aika awws, mutta kesäficciin ois vähän parempi ja sillon ei pahemmin luistella X"D haha.

K - Ää <3. Joo :D. Kesällä jossain mäellä hii <3. Ja tohon talveen liittyen: lämmin takka ja talja <3. Ihan voi pitää ajatuksen fluffyna :D. Lähinnä mulle kun se ajatus tuppaa vähän harhailemaan XD. Ja kuuntelen sitä echo biisiä ja luen jotain hyvältä vaikuttavaa ficciä :D.

S - Oi, kyllä, talja x) <3 ihana ajatus. Hihi. x)
....


Awwweli :DD oli söpöä x) <3 hihi. nyt hemmetti ala väsätä sitä Lestyä siellä! XDD because sulla on ne Thokitkin ihan puoli tiessä!! yhyyy 8<<< XDD tosin, Pale Blossoms on sitte taas mulla vielä puoltiessä, joten jos vaikka aloittaisin sillä ;)

saan valmistettua itteni shippaukseen kun syysloman jälkeen kuulemma kattellaan Thor :DD joka kyllä suoraan sanoen tuntuu oudolta, koska oon kattonu sen Namulassa ties kui monta kertaa (en oikeesti pysy enää laskuissa XDD ainakin 2, sen tiiän varmaks) ja sitten sitä ennen itekseni pari kertaa :D mutta se oliki sitte siinä joten, feels like betrayal.. 8<< XDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.