IRC-Galleria

Jeejeejee, vimppa tentti ohi!Tiistai 09.12.2008 17:43

Jee, tältä syksyltä vimppa tentti on nyt ohi. Tosi ihmeellistä, tentti loppu kaheltatoista ja nyt ku kävin kattoon opintorekisteristä niin tulokset oli jo kirjattu sinne. Vitonen tuli, olin tosi yllättyny :) Sairaan nopeaa toimintaa, yleensä tuloksia saa odotella viikkokaupalla!

Otin tossa pienet torkut, väsytti niin kamalasti tentin jälkeen. Nyt pitäis alkaa kirjotteleen matkailuoikeuden oppimispäiväkirjaa, ei kyllä kauheasti kiinnosta paneutua nyt matkailun verotusoikeuteen...Mutta pakko mikä pakko, työ on palautettava sunnuntaihin mennessä. Torstaina lähen käymään äipän tykönä helsingissä :) mukava päästä vähän reissuun. Mennään lauantaina tallnnaan päiväksi vähän hakemaan joulufiilistä ja osteleen joululahjoja. Melkeen kaikki lahjat on kylläkin jo ostettuna. Muuten ei joulufiilistä oikein ole saanu vielä luotua kaikkien kiireiden keskellä. Ei ole kauheasti ollu vapaa-aikaa opiskeluhommilta ja töiltä.

Mutta pulinat pois, nyt mie alan oikeesti tekeen sitä matkailuoikeuden työtä. Iloituin vaan niin kovasti tämänpäiväisen tentin menestyksestä, että oli pakko kertoa se jollekkin muullekin, kuin nukkuvalle Miukulle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.