IRC-Galleria

JOOMOI.Sunnuntai 30.03.2008 05:15

on muuten ollu kiva pe-la btww. eka oli pe meeil sit tnää pvl oltii vaasas piken porukootten kaas ostoksiil.. jaja ööö ! tapahtu kaikkia huippua. tai ainaki nauratti pikkuuse ja nii heti ku pääsin kotia niin jotaki vain kävin vähä sisäl ja heti lähin kylilleppäi ja sellaasta.
vittu siä kämpil.. ei olla poka hetkehen naurettu :DD ei jeee. aiva tyhymiille jutuulle.
grillillää mua pilikattihin enkä oikeen osannu puhua.. ku mulloli jotaki töhönää hampaan koloss ja sellaaasta kivaaa.

niiin ja siä vaasa raxis ku mentii.. nii molin vähä nuuka ku en malttanu maksaa 9euroo siitä ku sehä on ollu jonku 6,90 yleensä niinnytte sitte tuallei: D. niin pike vain että joo syä ja jua sitte multa vain niiin joo.. mä sitte vähä siinä söin aina pikeltä ja join ja sitte jotaki salavihkaa ja sitte lopuuks pike sai äiteeltänsä lautasen ja vehkeet ja kupin niin sitte muka syätihin siinä kovaa että:D.. hohoh. pvn parhaammista jutuusta.

OTAN OSAAAA.

oli näitä kaikkia muitaki huippuja juttuja muttaku ei ny justihin tuu miälehen paitsii..
se ramin huippu puhelu pikenhapsun mamille. :DD "haloo"
ja sittekku luultihin nuilen kaas yäl ku tultii kotia niin että eerikki jäi sinne viä niin yhtäkkiä joku tuli vasemmalta pualelta ja karjaasi.. hyi vittu mä peliästyyn nuilen kaas ja kiliuun poka taas että koko
jurva heräs :dD. hyyh.

ja viä näitten päivien paskin juttu.

mun fakin oikia silimi on tulehtunu. oikeen kipiä ja hyvä ku tänä aamuna sain eres silimääni auki ku rääppää koko paska täynnä :s D: JOO TEITÄ KIINNOSTAAKI KOVAA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.