IRC-Galleria

haha:DPerjantai 20.11.2009 15:53

Kasikymppinen pari tulee lääkärin vastaanotolle. "Kuinka voin auttaa" lääkäri kysyy. "Saadaaksme rakastella tossa lavitsalla" mies kysyy. "Kyllä tottakai". Vanhukset tekevät tempun siinä lääkärin katsellessa ja mies kysyy samalla kun vetää villapaitaa päälle: "paljos tää maksaa."
"Viiskymppiä", lääkäri sanoo. Menee viikko ja sama pari ilmestyy taas vastaanotolle. "Saadaaksme taas rakastella tossa lavitsalla" mies kysyy ja lääkäri sanoo että ilman muuta, mutta ihmettelee samalla että mikä homma tämä on. "Paljos tää maksaa" mies kysyy samalla kun vetää housuja jalkaan. "Viiskymppiä" lääkäri sanoo.
Sama toistuu monta viikkoa putkeen. Viimein kun pariskunta taas ilmestyy ja tapahtuu sama kuin aina ennenkin, kysyy lääkäri: "Mitä hei tää homma on. Mihin te oikein pyritte tällä."
Mies vastaa: "Ei me pyritä paljon mihinkään. Lissu on naimisissa eikä me voida mennä niille ja mä oon naimisissa eikä me voida mennä meille. Scandic ottaa satasen yöstä, Holiday Inn vetää ysiviis ja Cumulus yheksänkymppiä. Täällä ei tarvi maksaa kun viiskymppiä ja Kelalta saa siitäki puolet takasin."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.