IRC-Galleria

-manta86

-manta86

pienen tytön onnellinen äiti!!! <3

<3Perjantai 03.07.2009 17:56

Kauheeta, miten nopeasti tuo tyttö kasvaa! Välillä meinaa itku tulla ku huomaa, että kuinka kauheen nopeesti kehittyy ja ei ole enää sellanen ihan pikku vaavi! Mutta ihana tuota on seurata, ku neiti joka päivä jotain ihanaa keksii, kuten eilen huomas oman käden ja sitä tuijotti ihan ihmeissään suu auki! =D Joka päivä tulee erilaisia pärinöitäkin ja on oppinu jo "käskemään" tietyllä äänen sävyllä, eli jos päästää tietyn äänen, niin jokin on huonosti, eli luultavasti haluaa tuttia =)
Seuraa kaipaa myös tosi paljon ja tuntuu ettei kerkeä muuta tekemään, ku pitään neidille seuraa ja siivotakki pitäis jossain vaiheessa, mutta silloin, ku tyttö nukkuu, niin pitää olla ihan hiljaa, ettei heti herää. Nukkuu nimittäin nykyään tosi lyhyitä pätkiä päivällä, niin annan kyllä rauhassa nukkua, että saa tarpeeksi unta ja jää vähän aikaa itelle vaan oleskella! =)
Ihanaa tämä äitiys on enkä vaihtais mihinkään!! <3 Olen nyt onnellisempi kuin koskaan olen ollut, kun minulla on ihana lapsi ja mies ja asumme ihanalla paikalla maalla! Toivottavasti aina olis näin onnellinen!!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.