IRC-Galleria

Leimaus Ikaalisissa 3.-6.6. :)Perjantai 06.06.2008 20:18

Tiistaina ihasteltiin meiän niin upeeta hotellihuonetta, se suihku oli aikas "nam". Janne ja Ville löysi itelleen telkkarista kanavan, mitä ne sitten kyyläski varmaa koko ajan. ;)
Keskiviikkona oltiin ihan poikki illalla harjotuksista ja sählypeleistä, nii eräs valvoja tulee käskeen meiät nukkuun jo kymmeneltä, no mehän ei siihen suostuttu ja Tuija, minä, Janne ja Ville karattiin sieltä hotellista eräitten mökkiin.. Tai no Janne ja Ville pääs sinne sisään heti ja mä ja Tuija oltiin siinä terassilla tunti, mä potkin sitä ovee koko sen ajan. Sitten kun päästiin sisälle siellä kämpässä oli kuuma ja siellä haisi, katottiin telkkaria yhteen asti melkein ja lähettiin nukkuun omaan hotelliin.
Torstai oltiin koko päivä Jämillä ja tehtiin kaks harjotusta. Se maasto oli ihanaa ja radatki oli tosi kivoja. Siinä harjotusten välissä grillattiin itteemme auringossa, olihan siellä 24astetta lämmintä ja aurinko paisto suoraan. Illalla oli vielä luento, mikä oli tosi hyvä. Leiridiscokin oli, musa oli aika hirveetä, mut silti me tanssittiin siellä melkein koko ajan.
Perjantai eli tää päivä oliki viimenen päivä Leimauksella. Aamulla herätys 6.15 ja siitä aamupalalle, sen jälkeen odotusta ja pakkaamista kaks tuntia ja sitten leirikisa. Kisan jälkeen suorilla uimaan, kunnes alkaa satamaan ja me lähetään kämpille. Kun sitten joutu luovuttaan kämpät oli vielä kaks tuntia bussin odottamista ulkona, mut se meni aika nopeesti taas itteemme grillaten ja sekoillen. Sitten päästiinkin takas tänne Hauhon perämettiin. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.