IRC-Galleria

Päivän ihanimmat ^__^Torstai 09.11.2006 00:46

aijaijai,, siis niinhän ne merirosvot sanoo, vai mitä, ystäväiseni??? Villen mielestä näin ei ole,, siis merirosvot ei sano aijaijai sellaisella raspiäänellä, vaan arrrrr arrrrr,, voiko näin olla????

Päivän kivoin asia oli kun sain ryhmäläiseni nauramaan (tai en tiedä oliko se sitten tekonaurua :D kyllä ne iloisilta näytti) tehdessämme ryhmätyötä. Vitsailin Palanteesta (mun yleisin vitsinaihe tällä viikolla, hmmm ainakin 5 vitsiä tai naurettavaa juttua olen Palanteesta tällä viikolla kertonut)!!! Ai niin ja oikeudellisen tunnilla hilpeyttä aiheuttaa "In the Disco" -tyttö, jolla on hulluut bilehilemeikit naamassa ja Playboypupulla koristeltu laukku ja kiharretut hiukset ja tosi tiukka paita,, siiis tiedättehän, "in the disco"-tyttö. Ja naurun tirkahduksia mussa sai myös aikaan se, että oikeudellisen opettaja Antti sanoi Laamanni. (!!!) niin hauska sana,, hahahahaaa, vieläkin naurattaa kun muistelen sitä..

Päivän toinen kivoin asia oli se, että VIllen löydettyä mut peiton alta makaamasta, koska siellä oli tarpeeksi lämmin ja joskus voi nukuttaa, niin päätimme lähteä Mäkkiin <3 Laitoin mun hianot uudet kengät, joita täytyy tietenkin näyttää jokaiselle kaupungissa kulkijalle, ja sitten mentiin. Ekaksi käytiin Anttilassa,jossa ihailtiin DVD:tä ja ihmeteltiin mikä sarja mahtaa olla A-team. Ville tuli siihen tulokseen, että se ostaa jos sillä on rahaa niin Bonanza-dvd:n, Chuck Norris-dvd:n (??) ja Taistelutoverit-dvd:n. Taistelutoverit hyväksyin, mutta nauroin sille kun Ville hehkutti Bonanzaa ja Norrisia (??).

Mäkki top 3:

1. Kana El Maco
2. Kana-ateria
3. joku MäkFeast (??)

Tänään otin Kana El MAcon ( :P )

Sen jälkeen kierreltiin kaupungilla ja pohdin sitä onko punaiset housut mauttomat vai ei, en oikein tiedä. ....

Nyt Ville lähti opiskelutovereidensa kanssa jonnekin .....

TJ 2 Kapasiteettiyksilö :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.