IRC-Galleria

uuuuuuhhhPerjantai 01.12.2006 16:32

tunnen itseni käveleväksi pamaksi.. paljon paljon syömistä on ollut tällä viikolla. ensinnäkin maanantaina tonnikalasalaattia, jota söin ainakin tonnin; tiistaina pitzaa ja jotain muuta; keskiviikkona villen tekemiä jauhelihapihvejä (mui mui bueno) ja valkosipulikermaperunoita (nekin oli mycket mycket bra); torstaina ajattelin tehdä villelle jotain hyvää niinpä valmistin pasta bologneseä (niin siis tää oli semmonen valmispaketti :D) ja tänään vielä olen syönyt taas tonnikalasalaattia, kun teki sitä niin mieli... no eipäs ole ihme että farkut paukkuu eikä mene jalkaan :D:D ja tämän kaiken lisäksi asun vielä niin pirun lähellä kauppoja, joten karkin osto ei ole niinkään vaikeata, kuin joskus muinoin maalla asuessani. voivioioioi,,,, tunnen kuinka maha kasvaa ruoasta.

Eilen tuli kiva yllätys, kun ville kövi ostamassa mulle joulukalenterin, niin ihana mikki ja minni-kalenteri. Ja oli hyvää suklaata kalenterissa .D namanamaa, meinasin jo eilen avata kaikki luukut ja sitten olisin salaa painellut ne takaisin niin että se näyttäisi siltä kuin en olisi avannut niitä. Pikkusisko teki näin kerran yhtenä jouluna, mutta mä käräytin sen. Aloin ihmettelemään miten sen kalenterin luukut näyttää niin kärsineiltä ja aivan kuin ne olisi avattu uudelleen. Niinpä niin, pitihän arvata.

Tänään koulussa oli esitelmä, meni oikein hyvin, ja mielestäni meillä oli erittäin mielenkiintoinen Powerpoint-esitelmä. Olen oikein tyytyväinen ryhmäämme. Vaikka ekaksi ehkä jännitti mennä luokan eteen, mutta se meni sitten ohi.

Ja Kaarloon olen erittäin pettynyt, odotin siltä jotain paljon enemmän kuin mitä nyt ollaan nähty, jotain repäisyä, jotain että se laittaisi kaikki muut ruotuun,,, mutta se on vaan pillittänyt siellä, ei hyvä, se ei kyllä voita BBtä.

Niin ja nyt voisi kyllä mennä ihan hyvin elokuviin, menee kuulkaas niin paljon hyviä leffoja että. Saw3. Marie Antoinette. CAsino Royale. Isiemme liput. oijoijoi, piitkään aikaan ei ole mennyt näin paljon hyviä leffoja. Ja odotan oikein paljon ensi vuotta kun tulee Spiderman3 ja .. niin paljon mitä odotan voi että.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.