IRC-Galleria

huoh..Sunnuntai 30.03.2008 00:00

Perjantaina oli se Veikko Heikkilän valmennus, no se meni kuinka meni Tellen kans välis meni ihan ok. ja sitte taas ihan päin peetä! Aina ei voi mennä hyvin.. Tosin Veikko sano et oon GP-tason ratsastaja ku annan ohjaa niin paljo :D :D Kesällä taas Veikkoon ku se tulee tänne.

Tänään oli ne kisat 70cm puhdas rata ja kaikki sai ruusukkeen :) Sitte taas 80cm tultiin Aatun kans 15:sta sijalle ja 10 sai palkinnon. Ja tuli 80cm puhdas rata,uusintaa myöten.. Että tyytyväinen oon, vaikka edelleen aatu meni kovaa :o

HUOMENNA KISAT!!!!! ALUE!Lauantai 29.03.2008 01:06

HUOMENNA VEIKKO HEIKKILÄN VALMENNUKSEEN! Perjantai 28.03.2008 01:22

kerrotaan sit huomenna enemmän mitä se sano musta ja Tellestä! ;)

Onniitä kaiken laasia omistajia! :sMaanantai 24.03.2008 22:18

[Ei aihetta]Maanantai 24.03.2008 00:46

Paskat mä mitää ylläpito hevosta halua, ku kukaan ei anna! :s vuosi sitte oli syynä että kaikki haluaa että on väh.16v JA NYT KUN ON NIIN PITÄÄ OLLA 18v! perhana! ja sitte olis muutama kiva polle, mutta sitte taas en tie. No aika näyttää.. Ratsin sitte vaan tuntsareita ja niitähän riittää. (:

:(Lauantai 22.03.2008 00:45

En sitt emeekkää veikkoon. Nyt ottaa päähän ja lujaa!!!!! Olis oma hevonen niin ei tarttis kysellä omistajalta lupia eikä sen semmosta prkle! :< Taas menöö ala mäki niin että tuntuu, tekis mieli vaan lopettaa, mutta taas sitte ei!? :o

:>Perjantai 21.03.2008 21:16

Nonniin nyt on sitte Anu Hännisenki valmennukses käyty, oli kyllä ihan kiva vaikka meinasin kuolla ennen puolta, oli pikkusen rankka tunti! Mutta hyvä! :) Ennemmin oon ollu, mutta sillon tuntu etten saanu mitää irti siitä, eikö joskus voi muuttua? No nyt sitte ens viikolla Veikko Heikkilän valmennukseen ja sitte lauantaina estekisat.. :))

eilen tuli sitte käytyä parturis (:Torstai 20.03.2008 23:02

^oKeskiviikko 19.03.2008 11:34

Vesimies 20.1.-19.2.

Hallitseva planeetta: Uranus.

Vesimiehestä sanotaan näin alan kirjallisuudessa:

Vesimiehet ovat rationaalisia ihmisiä ja heidän kanssaan on helppo tulla toimeen. He ovat luonteeltaan epäitsekkäitä, herkkiä ja anteliaita. Ystävyys Vesimiehen kanssa on syvää ja pysyvää, koska ystävät ovat heille kaikki kaikessa. Sosiaalisina ihmisinä heillä onkin usein laaja ystäväverkosto. Vesimies on aina valmis auttamaan ystäviensä lisäksi myös tuntemattomia, eikä tee avustaan suurta numeroa, vaan toimii aina pyyteettömästi ja hyvästä sydämestä.

Vesimiehiä pidetään sosiaalisen lahjakkuutensa ansiosta myös ihanteellisina työtovereina. Elämää rakastavat Vesimiehet näkevät maailman täynnä mahdollisuuksia. He eivät ummista silmiään vääryyksiltä ja maailmanparannusluonteensa takia he ajautuvatkin usein mukaan politiikkaan. Varsinkin ympäristöasiat ovat lähellä Vesimiehen sydäntä. Älykkäitä Vesimiehiä pidetään usein johtajatyyppeinä.

Vesimiehet rakastavat vapautta eivätkä suostu kangistumaan kaavoihin. Jos Vesimies päättää lähteä, hänen päätään ei käännetä.

Ja sitten totuus…
Näin Vesimiehen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:


Vesimiesnainen:

Vesimiesnaisen tunnemaailma on yksivuotiaan tasolla. Älyllisesti Vesimiesnainen on kyllä tilanteen tasalla, mutta ihmissuhteiden tunnekuohuja hän ei osaa käsitellä. Hän saattaa suhtautua lähimpiin ihmissuhteisiinsa erityisen välinpitämättömästi, ja pahimmillaan Vesimiesnainen on viileä ja tunteeton. Juuri tunneälyn puuttuminen voi tehdä Vesimiesnaisesta täysin sietämättömän kumppanin. Vesimiesnainen kokee välillä syvää syyllisyyttä teoistaan, mutta se ei estä häntä jatkamasta huonoa käytöstä lähimpiään kohtaan.

Vesimiesnaisella on paha tapa vältellä elämän ristiriitoja. Hän pyrkiikin miellyttämään hinnalla millä hyvänsä kaikkia ihmisiä, ja näin toimimalla pahoittaa lopulta kaikkien mielen.

Vesimiesnainen tarvitsee jatkuvaa vaihtelua, myös ihmissuhteissa. Ainoa keino pitää Vesimies itsellään, on antaa hänen mennä ja tulla vapaasti. Vain vapauden kautta Vesimiesnainen voi rakastaa syvästi. Jos kumppani osoittaa Vesimiestä kohtaan pienintäkään omistamisen elettä, tämä ahdistuu ja lähtee. Vesimiesnainen vaatii kuitenkin rinnalleen ihmisen, joka pakottaa hänet avautumaan rehellisesti.


Vesimies sängyssä:

Vesimies on sängyssä intohimoinen ja täynnä yllätyksiä. Vesimiesten viileä salaperäisyys, jopa varautuneisuus ja ujous, tekee heistä alussa seksikkäitä ja haluttavia. Vesimies haluaakin usein estottomasti kokeilla uusia juttuja ja tällöin seksi todella toimii. Mielikuvituksellinen Vesimies kyllästyy kumppaniinsa kuitenkin nopeasti seksuaalisella tasolla. Häntä täytyy jatkuvasti herätellä ja stimuloida toimintaan. Vesimiehen kanssa voi kokea intohimoisen seikkailun, mutta ei välttämättä mitään pysyvämpää suhdetta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.03.2008 00:39

Tänään menin kaks estetuntia. :) eka Tellellä joka meni ihan hyvin ja sitte Aatulla joka meni kans ihan hyvin :D Molemmilla oli kuulemma parhaat estetunnit tähän mennes :)))) JA ENS VIIKON LAUANTAINA ALUE ESTEKISAT! ;>