IRC-Galleria

Tohelo ja Torvelo samassa persoonassa...Maanantai 22.01.2007 11:31

Tämä T&T mursi sit to iltana majorcan sängyn jalkaan kaks varvasta vasemmasta jalasta.... Täs on sit oltu koko vkl invalidi ja ihana kihlattuni on pitäny minusta huolta, ku meikä on konkkassu teipatun jalan kans ja sit hoiperrellu pillerihumalassa... :)

Nytki se tuossa sängyllä nukkua tuhisee... (<3maailman eniten ihanin mies <3) ja hahaa... Mulla on vuoro päästä koneelle! :D Käytiin eilen kattoon V2 ja oli tosi hyvä!! Veijonen ja Lampi oli mahtavia siinä.. :)

Niin ja tosiaan... Eilen jouduttiin käyttään 3 tyttöä e-lääkärissä. Kultsi huomas aamulla et Usvalla tulee verta sormesta ja et siinä on kynsi taittunu ylöspäin. No ei siinä auttanu muu ku pakata boksiin mukaan ja e-lääkärille. Otin sit Sirun ja Siirinki mukaan, ku Sirulla on korvassa ilm. syöpä kasvain ja Siirillä on hengitys huonona ja ajattelin käyttää niitä samalla... No antibioottikuurin se kaikille määräsi ja ei se oikein tuntunu tietävän oikein mitään... Nyppäs vaan kynnen irti ja yritti kuunnella Siirin keuhkoja, niin 47e!!!!!!! Kultsiki vaan tuumas,että ois hänki voinu vaan nypätä sen kynnen irti!! Se vaan, et sitä antibioottikuuria ei ois muuten saanu... Pääasia et tytöt hoidetaan... :) ja Isin tyttö varsinki... :D Usva on niin kultsin tyttö, ettei toista... Alma, Onni, Siiri ja Siru onki sit enemmän minun perään... :D EN malta oottaa et loppukeväästä tulis se pikkunakki... :D

Sitä ootellessa ja linkatessa... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.