IRC-Galleria

-millainen

-millainen

lihfsvioäadfgäphafdp'jgf

HHHHHIIHTOLOMA NOLLAKASI.Sunnuntai 02.03.2008 18:46

Äsköisessä teksissä alkuloman tapahtumia.
Tiistaina mentiin Laurin kanssa Seinäjoelle, mentiin sieltä junalla Jyväskylään.
Jyväskyläs käytiin syömässä ja muutenki vähä hortoilemas. Lauri meinas heittää mut traktorin kauhaan vanhan aseman edessä :D Jyväskylästä mentiin linkalla Savonlinnaan, ja meillä oli aiva kauhia kuski. Sillä oli ällöttävän viehkeä ääni. Savonlinnassa oli Laurin porukat vastassa ja menimme iloisesti kohti Punkaharjua. Ne oli hommannu mulle synttärikakut ja kaikki. Laurin äiti oli ostanu mulle sellaasen ihanan siili leivoksen, jota en meinannu malttaa eres syörä :D Mentiin likka porukalla saunomahan, ja turistiin turinoita. Sitte juteltiin saunan jälkeen Annin kanssa tyttöjen juttuja, ja niitä riitti :D Sitten päästiin pian nukkumaan, vai päästiinkö? (:D)
Aamulla herättiin Annin toimesta, syötiin aamupala ja mentiin Lallun kanssa hiihtelemään :D Sitä hiihtoretkeä ei tuu hevillä unohdettua. :D Päivällä mentiin vielä keilaamaan, ja hävisin kaikille :D ja möksötes oli sen mukaanen, joka tapauksessa oli kuitenkin mukavaa. :) Käytiin kaupassa ja tultiin takaasi möksälle, juteltiin tyttöjen jutut ja mentiin taas nukkumaan :D
Torstaina herättiin taas Annin toimesta ja päästiín livohkaan hiihtämisestä, kun satoo lunta. Mentiin kyllä tekemään lumiukko josta tuli kyllä vähä mielenkiintoosen näköönen. Mentiin savonlinnaan shoppingille, ja ostin uuret popot. Ja muuta kivaa, kävimme kahvilla ja menimme käymään myös räpsimässä parit kuvat Olavin linnasta. Ja sitten mentiin taas Punkaharjulle, kävimme Laurin kanssa mieleinkiintoisella kävelyretkellä. Siä on varmaan viäki meirän jäljet :D Sitte taas saunomahan, ja muutamat tyttöjen jutut ja nukkumaan.
Perjantai aamulla herättiin, tällä kertaa ilman Annia :D Syötiin ja heitettiin kamat autohon ja käännettin kaara kohti kauhajokea, autossa kuuntelimme hyvin useasti Serranon perheen tunnaria ja tähtityttöä, Pikku G:n Roomeo ja Juulia oli myös aika usein äänessä. Pysähtelimme muutamaan otteeseen ja kävimme kaiken moosissa tilpehööri kaupoossa. Illan tullen pääsimme kotiin, ja jäin vielä Lallulle yöksi. Söimme ja Leikin Annin kanssa tipuilla. Sitten taas nukkumaan. Aamulla heräsimme ja puolilta päivin häippäsin kotiin.
Tänään olin Pamen ja Ellin rippikirkos, ja Pamen rippijuhlat on jo kollattu. Ellin rippijuhliin saa häipätä viireltä ja ku sieltä pääsöö niin on kyllä kakkukiintiö kunnioittavasti täytetty.

Kiitoooksiaaa mukavasta hiihtolomasta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.