IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Taas uus viikkoMaanantai 20.10.2008 12:32

Viime viikko meni hevostellessa ja sairastellessa.Siiri on flunssassa :(

Lauantaina oltiin tamman kans hiitillä ja neiti hölkki menemään 35:tä nyt ilmotetaan opetuslähtöön.

argh....Maanantai 06.10.2008 20:44

Huomiseen pitäis kipeetä hammasta kestää....haluaisko kukaan tätä särkyä?

aah ja perjantaiPerjantai 03.10.2008 13:52

Taas on viikko menny hittolainen et aika kuluu nopeesti.Huomenna ois Kriterium ravit teivossa ja sinne ois tarkotus lähtee.Meidän ruunan ruppanakin juoksee siellä.Eilen olin taas sivakon kanssa vääntämässä ja nyt poitsu meni enemmän kun mahtavasti oppi uuttakin katsotaan vaan muistaako vielä ensi kerralla.
Pikku mies ei heränny kun kerran viime yönä tosin mä en sit saanukkaan nukuttua prkl kun toi hammas kiukutteli..josko maanantaina soittais hammaslääkäriin(niin varmaan).
Inhottaa tää harmaa keli.paistais vaan aurinko ja olis vaikka kylmä mut tää vesi keli pistää vituttaan.

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 12:56

Tulipa sitten eilen käytyä viseron kanssa maastoilemassa.Ihana syksy keli tosin nuo perkeleen hirvikärpäset yöks.Aivan turhia elukoita.
Tallilta kun tulin niin pääs anoppilaan saunoon.Kyllä puusauna on paras.

Päivän piristysMaanantai 22.09.2008 14:59

Koiran omistajan onnea <virne>

Moi!
Minulla on koira, schäfer. Olen minä sitä kouluttanutkin. Lenkkeilijöihin se suhtautuu tosi luontevasti. Iloisesti häntä heiluen se tulee tervehtimään kaikkia kuntourheilun ystäviä. Minä olen siinä ihan lähellä, narun toisessa päässä, rähmälläni. Hyvin suhtautuvat lenkkeilijät poistuessaan paikalta tapaamisemme jälkeen. Kuraiset tassunjäljet rintapielessä ja naama nuoltuna. Haluavat tavata toistekin. Moni on huutanut: te kuulette minusta vielä!? Mukavaa sakkia.

Vaikka kyllä koiran koulutus vaatii pitkäjänteisyyttä. Kapulan heittämisestä se tykkää valtavasti. Kerran heitin. Poliisit toivat koiran illalla kotiin. Minä sanoin, että ei olis tarvinnut. Luulivat että lasken leikkiä.

Naapuritkin pitävät meidän koirasta kovasti, ovat antaneet sille lempinimenkin: ADHD. Outo nimi. Olisiko arabiaa?

Kerran minä vein sen lääkäriin ja sanoin että nyt tälle idiootille on tehtävä jotain. Lääkäri kysyi, että voiko eläintenhoitaja pitää sillä välin minun koiraani. Kaikki eläinlääkärit eivät ole tosikkoja. Uskoihan lääkäri puhetta, ja määräsi koiralle rauhoittavia pillereitä. Muutaman purkillisen se niitä sitten söikin, nälkäänsä. Antoi vielä tassua kiitokseksi. Pitihän minunkin yksi maistaa. Viikko meni horroksessa. Lääkitys lopetettiin tehottomana. Ei siitä ollut huumekoiraksi.

Schäferit ovat kovia syömään. Aamiaiseksi se vetäisee pari desiä nappuloita, maksalaatikkoa ja olkkarin sohvan.

Koiran hankkiminen ei ole kovin kallista. Parilla tonnilla saa hyvät paperit omaavan schäferin. Remonttiin menee kymppitonnin verran ja ruokaan viitisenkymppiä kuussa. Meillä lisäkustannuksia aiheutti turvahäkin ostaminen, mutta se osoittautui liian pieneksi koko perheelle.

Luin koirakirjan. Siinä sanottiin että koiraperheessä johtajuus on tärkeässä asemassa. Helpotti. Yksi asia on sentään meilläkin hoidettu oikein: schäferit ovat loistavia johtajia.

Lenkkikaverihan minun piti siitä itselleni kasvattaa. Ensimmäisellä lenkillä vedettiin yhtä köyttä tosi hienosti. Eri suuntiin. Koiran kanssa juokseminen vaatii vahvoja olkapäitä. En oikein uskaltautunut taannoin mukaan keskusteluun lenkkipoluilla häiriköivistä koirista. Ymmärsin heti, että joku oli nähnyt meidät. Päätin kuitenkin tulla ulos kaapista kun tajusin, ettei ongelma ole yksin minun, se on myös niiden joita meidän koira on häiriköinyt. Eiköhän sovita että jokainen hoitaa omat ongelmansa. Kennelpiireissä on väläytelty ongelman ratkaisuksi niinkin julmaa asiaa kuin piikin antamista häiriökäyttäytyjille. Minusta se on kohtuuttoman kova rangaistus, sitä paitsi suurin osa lenkkeilijöistä on ihan mukavaa porukkaa.


*reps* Kiitokset sille joka tämän oli ht.nettiin laittanut.

Hienoa Kabinetti-Kari!!Torstai 11.09.2008 10:42

Ruuna meni ja voitti maanantaina killerillä ja nyt eilen vermossa voitto taas ja samalla parantu pojan ennätys.

*ylpee*

On ihmiset sairaita!!Sunnuntai 03.08.2008 16:46

Tälläiset ihmiset sais viedä saunan taakse ja ampua!!!!Pistää vihaks


http://www.kaleva.fi/plus/juttu741455_page0.htm

Kari poika se oli sitten kolmas<3Sunnuntai 13.07.2008 01:02

Hienosti ruuna meni Mikkelissä tänään.*ylpee*

Hyvää juhannusta kaikille<3Perjantai 20.06.2008 11:39

Helvetin painajaiset...Keskiviikko 18.06.2008 09:26

Taas tuli nähtyä hirveitä painajaisia sen johdosta ei sitten oo tullu nukuttua taaskaan kunnolla...prkl