IRC-Galleria

Pari valittua sanaa sählystä!Lauantai 19.12.2009 23:54

Sählynpelaajat harrastavat lajia, joka on kehitelty pullanmussuttajille. He ovat liian nössöjä harrastaakseen jotain oikeaa joukkuepeliä, esimerkiksi jääkiekkoa. Tai sitten he eivät ole pärjänneet siinä. He eivät ole todellisia urheilijoita. He eivät nauti kivusta ja hiestä. He nauttivat toistensa seurasta! He jaksavat harrastaa lajia pari viikkoa. Sitten on aika siirtyä jonkun toisen trendi lajin pariin. Sählynpelaajien pukukopissa ei tuoksu hiki, vaan äidiltä joululahjaksi saatu kallis dödö.
Sählynpelaajilla on hassut, valkeaksi blondatut hyppyritukat. Sählynpelaajilla on liian tiukat pipot. Pipoa pidetään kesät talvet ja siinä lukee jotain älykästä, tyyliin "isäntä". Näille vitun Tinttitukille pipo tuntuu olevan lausunto. Sillä viestitetään ulkomaailmalle jotain. Mitä? Sitä minä en ymmärrä. Silloin kun minä olin pieni, pipoa pidettiin siksi, että äiti käski/pakotti. "Pidät pipoa tai saat selkääsi", säännöt olivat hyvin selkeät. Pipolla nämä pellet viestittävät kuuluvansa samaan heimoon, sählynpelaajien ja varakkaat vanhemmat omaavien klaaniin, jossa aamupuuro on tuntematon käsite ja makaroonikin on pastaa. Ja milloin viimeksi aterialla on syöty perunaa? Eihän nämä raukat edes muista mitä peruna on, sitä on viimeksi syöty pilttipurkista soseena.
Sählynpelaaja itse ei käytä harrastuksestaan termiä sähly, vaikka sitä se saatanan sekoilu juuri on. Hän puhuu reikäpallosta tai salibandystä.
Sählynpelaaja raahaa mailaansa pitkin kaupunkia ylihintaisessa kotelossa. Minkä vitun takia sellainen muovilätyskä pitää suojata pehmustetulla laukulla? Tunkisivat mailan perseeseensä.
Sählynpelaajat käyvät sählyreenien jälkeen jossain trendibaarissa siiderillä. Se nautitaan runsaiden jäiden kera, sillä urheilu on ollut rankkaa ja nyt janottaa. Villeimmät nauttivat siidereitä jopa kaksi. Sitten alkaa kikattelu.
Sählynpelaajilla on monta numeroa liian isot housut. Ja vyötärön alta näkyvät bokserit.
Junteimmat sählynpelaajista pukeutuvat Suomi-leijona paitoihin, vaikka puhuvat kieltä jonka vain etäisesti voi tunnistaa suomeksi. Armeijaan ei tietysti mennä, sillä siellä ei pääse hengailemaan netissä silloin kun haluaa. Eikä pelaamaan pleikkarilla. Sählyä siellä sentään saa pelata, mutta sitäkään ei pääse tekemään tarpeeksi usein. Ne rohkeimmat, jotka ovat intin jo käyneet tai se on vielä työn alla, puhuvat siitä jatkuvasti " Kyllä oli niin helvetin raskas täyspakkausmarssi, ainakin puolet jätti kesken. Mutta minä se vaan porskutin perkele, kannoin yksinäni koko ryhmän kamppeet ja vielä itse ryhmän johtajankin, kun muut pojat olivat niin poikki. Sain seitsemän kuntsaria ja korpraalin paperit on jo kuulemma vetämässä. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.