IRC-Galleria

-sam-vice-

-sam-vice-

Oikeesti laittakaahan kommaa jos vähänki haluatte! Loisteliasta elämää! :D

[Ei aihetta]Perjantai 03.10.2008 01:18

PUNKKARIN USKON TUNNUSTUS!

Minä uskon punkkiin iän kaikkiseen ihmiskunnan villitsijään, Tumppi rankaisee, Pelle miljoonan rumpaliin, joka takoi rumpuja kansan tahdosta syntyi äiti. Narotesta kärsi ROCKAbillyn kulta aikana, istuu Pelle Miljoonan oikealla puolella ja on sieltä tuleva hallitsemaan Punkkareita eläviä ja kuolleit, uskon Punkkiin manageriin, Tumppiin!


OPE MEIDÄN

Ope meidän, joka olet pöydän takana. Pyhitetty olkoon sinun sääntösi. Tulkoon sinun sääntösi luetuksi sekä välituntivalvojan että opettajien keskuudessa. Anna Meille tänäpäivänä meidän joka päiväinen nuhteemme ja anna meille anteeksi ala-arvoiset numeromme, niin kuin meki olemme antaneet anteeksi arvostelusi. Äläkä saata meitä jälkkäriin, vaan päästä meidät kotiin, sillä sinun on karttakeppi valta ja kunnia, iänkaikkeuden loppuun asti.

ILTARUKOUS

Levolle lasken luitani, suojele sängyn puitani, auta etten hukkuisi jos potta yöllä kaatuisi.


Kiitos Elinalle kun muokkasit oman versiosi :D

sami meidän, joka olet siellä ruudun takana. pyhitetty olkoon sinun perseesi, tulkoon sinun pökyläsi, tapahtukoon sinun vessareissusi myös vessanpöntössä niinkuin jakkarallakin. äläkä saata meitä vitutukseen, vaan päästä meidät pahasta, sillä sinulla on letti, lihakset ja paskahätä. iänkaikkisesti, aamenen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.