IRC-Galleria

-sam-vice-

-sam-vice-

Oikeesti laittakaahan kommaa jos vähänki haluatte! Loisteliasta elämää! :D

Ei vittu, jostkai löysin X'DDMaanantai 29.06.2009 02:11

Vittumainen havainto aamulla: Olet nähnyt unta suklaavanukkaan syömisestä. Herätessäsi huomaat, että perseessäsi on lusikka.

Sinä pumppasit ja pumppasit eteen ja taakse tasaisin vedoin se kovettui ja kovettui kunnes se oli kova ja sileä. - AAH, vihdoinkin pyöräni takarenkaassa oli ilmaa.

Peniksenne on todettu olevan eu-direktiivin 69/12 vastainen. Jouduimme lisäämään siihen 2,5cm jotta se täyttää minimi-vaatimuksen 3cm.

Mitkä näistä ovat 3 suomen kuntaa? A)Isä, Nussi, Nautaa B)Setä, Pani, Lehmiä C)Eno, Veteli, Karjaa?

Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä. Nautin siitä. VITTU! Poliisit! Heitin sprayni pois.

Olin teillä, tarjosit sitä, Otin sen suuhuni, Nesteet Virtasivat suupielistäni...............AAAAAAAh IHANAAAAAAA... Kokista

Pillurallin Suomen osakilpailun on voittanut Sultan-tallin ykköskuski Harri Revanperä.

Nostan sinut syliini.. hyväilen norjaa kaulaasi..kosketan sinua...värähtelet ja kuuntelen pehmeää ääntäsi..olethan kitara.

Oli herra King Kong, meni maahan Hong Kong, tapas neiti Sing Song, veti alas kalsong, otti esiin kondom, syntyi pikku Wing Wong, made in Hong Kong.

Jos elämä on rankkaa lue Aku Ankkaa. Akua ei murheet paina, paljaana on perse aina. Jos alkaa huolet hillua, antaa Iines pillua. Aku duunaa peppuun, Hannu etureppuun.

Pillun EM-standardit millipillu senttipillu desipillu vittu vitunvittu hevonvittu hevonvitunvittu lörö hörttilörö kirkkovene ja kaapparilaiva.

Otin sen suuhuni kovana,imin,purin ja lutkutin sitä... Kun se oli antanut kaikki mehunsa,otin sen suustani velttona ja ryppyisenä...kyllä purkka on hyvää!!!

Olin ovea vasten, tulit ja työnnyit sisääni. Kuuluimme yhteen, käänsit, väänsit, minä valitin, narisin, viimein laukesin. Olenhan Abloy-lukko.

Lentokone alkoi pudota mereen.Blondi rupes meikkaamaan ja sanoi:kauniin ne pelastaa ekaks!Vieressä nekru pyyhki pilluaan ja vastasi: eipäs kun mustan lootan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.