IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Jooh... tänään on riittäny menoa, ehkä vähän liian tiukalla aikataululla. Koulussa ihan ookoo päivä. Valmisteltiin huomista kutosten tutustumista yläkouluun (välkommen vaan ;) ) jaa tehtiin kaikkea jännää. Matikan tunnilla oli joku ihme matikkakisa joka oli aika tosi vaikea. Tai mä en ainakaan osannu oikein mitään. :S Loppupäivästä mua alko väsyttää kamalasti kun oon vähän niinkun flunssassa oletan. Ainakin kurkku on ollut kamalan kipeä ja kovin flunssainen olo. Mutta onneksi koulupvä meni kumminkin suht nopsaa ohi että pääsin huilimaan.

Iltapäivällä suvi tuli meillä käymään kokeilemassa yksiä vaelluskenkiä. Olin vielä nukkumassa kun se tuli :s aika noloa sinänsä mutta hyvin siitä selvittiin. En onneks ollut vielä päässyt sekoamaan.

Sitten öö.. viritin kanteleen illan esitystä varten ja kattelin kolmea vaatekokonaisuutta iltaa varten valmiiksi kun oli sitä ja tätä tulossa.
Ensin käytiin siirtämässä Alli terveyskeskuksesta kappeliin. Se oli aika huonon värinen jo arkussa mutta syöpä kuulemma tekee sellaiseksi. Mut muuten se oli aivan ihana mummo ja jotenkin tosi tärkeä. Samoin kun nuo kaikki muut sisarukset... Voi teitä. Ihanaa kun huolehditte myös musta <3

Sieltä menin suoraan urheilukentälle pitämään yu-koulua. Se meni aika tosi huonosti. Me oltiin suunniteltu se kerta _vähän_ huonosti ja tulos oli sen mukaista. Ei niissä lapsissa sinänsä vikaa, pitää vaan ite vähän miettiä miten saa ne lapset hiljaseks silleen mukavasti :) Ainakin tänään yks poika säikähti hennaa kun se meinas potkia jalkapalloa ja henna vähän karjaisi. Tai ei se edes sanonut pahasti mutta tää poika vähän säikähti. Se oli raasu :D

Illalla sitten musiikkiopiston päätöskonsertti. Oli jännää kun mulle oli sanottu, että jos ei johanna kerkeä paikalle, niin mun pitää soittaa yksin. Onneksi kumminkin JOhanna pääsi tulemaan ajoissa ja päästiin soittamaan vielä viimeisen kerran yhessä. Karua, nytkö se on ohi? :'/ Mutta oli yli siistiä, että sain päättötodistuksen opistotasolta ja stipendin siihen päälle. Jipii! :)

Sitten sieltä kun lähdin käpsyttelemään kotiin päin niin koin kauhun hetkiä. Kamala huono olo valtas mut. Oksetti ja niin pois päin. Mä en oikein tiiä mitä mun olis pitäny tehdä. Kun pääsin vihdoin kotia asti, menin jalkapallokentälle ja makasin sielä kanttuvei. Sitten kun rupes tärisyttämään ja en meinannu päästä enää ylös niin jouduin mennä sisälle,napata lääkkeen ja mennä makaamaan. JOkatapauksessa, ei ollut kivaa. Ikinä en syö enää mokkapaloja tyhjään mahaan flunssaisena tiistai-päivänä.

Että tällainen päivä tänään. Nyt on melkeimpä pakko mennä kohta nukkumaan koska lääke alkaa vaikuttaa.... zzZzzZzz ..


Hyvää kesälomaa! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.