IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Dam dam didi didi..Sunnuntai 11.07.2010 01:39

Joo-o. Sitä on nyt oltu 5 päivää leireilemässä. Alkuviikosta oli Intiaaniaiheinen kummileiri joka oli vallan hauska. Iltaohjelmaa oli vain vähän vaikea suunnitella alta kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen/kummeilleen/isovanhemmilleen. Tämän kaksipäiväisen leirin jälkeen leirikeskus täyttyi tyttöenergialla kun 26 6-11 vuotiasta tyttöä kirmasi valloittamaan huoneita. Leirillä tyttöset saivat osakseen paljon hemmottelua kun me isoset ja vetäjät tehtiin niille jalkakuorintaa, lakattiin kynnet ja laitettiin kynsikorut, nilkkaan nilkkakorut, poskeen perhoset ja kaikki tekivät toisilleen kaverihierontaa. Yhtenä iltana meillä oli naamiaiset jonne kaikki oli askarrelleet itselleen perhosen siivet ja lapset olivat siis kaikki perhosia. Syötiin poppareita ja leikittiin Damdam didi didiä ja Masa matoa yms.
Opittiimpa yksi päivä vähän viroa ja yksi kiva virolainen leikki. Lapset saivat myös kuulla lähetystyöstä Pian opastuksella. Lopuksi jokainen sai diplimin jossa luki kivoja asioita itsestä. Hemmottelua tuli siis henkiseenkin puoleen. Ainakin toivon että jokainen leiriläinen lähti kotiin iloisena ja joku pysyvä muisto sisällään.
Ette siis voi sanoa ettettekö olisi halunneet olla mukana leiriläisenä, väriläiskä-leirillämme! Mutta jos nää leirit on aina ollu näin hyviä,miksi mä en käynyt pienenä missään leireillä? mä en vissiin vaan uskaltanut.

Maanantaina me lähettäis vissiin mökille. Mua ei yhtään huvita. Oonko mä ainoa ihminen maailmassa joka ei viihdy mökillä? Sielä ei oo oikein tekemistä. Tai sitten mä en vaan osaa olla rauhassa paikalla ja lukea jotain kirjaa. Lisäksi mä oon niin "kaupunkilainen" että mua ällöttää käydä ulkohuussissa koko viikon. Varsinkin yöllä kun on niin pimeää että sieltä metsästä voi tulla vaikka mitä hiippailijoita ja kidnapata mut. Tai vaikka hirvi tulee ja syö! Niin ja... niin. Mä en vaan tykkää. Mutta ehkä uskaltaudun tänä vuonna yksin soutelemaan.

Maanantaina tiedän miltä tuntuu, kun joku perheenjäsen lähtee vuodeksi jonnekkin. Toki se aina silloin tällöin tulee käymään mutta silti. En muista enää sitäkään aikaa ku Tomi ei ollu vielä syntyny joten tuntuu ihan kummalliselta..

Ja tähän lopuksi. Kuulin tyttöleirillä yhen virolaisen yhtyeen laulun ja ihastuin niiden musiikkiin vaikka aika vähän ymmärränkään sanoista. Ihanan rauhallista. Justiin semmoseta autossa yöllä-musiikkia <3 Crux, se se on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.