IRC-Galleria

Kumiperuna on koulujen aina niin makoisa ja tuore perunalaji. Koulu säästää kovat rahat, jotka myöhemmin käytetään ns. koulun ylläpitoon toisin sanoen opettajien kylpyläpäivään, kun ostaa Ö-luokan perunoita joita ei saa paloiksi kirveelläkään. Ja kun siinä viimeinkin onnistuu, perunan puolikas yleensä lentää ruotsin opettajan lyllyvään perseeseen, josta kimpoaa takaisin lautaselle. Ruokahalua lisää perunoihin usein kätkeytynyt mukava " yllätys ", musta paskanmakuinen klöntti perunan sisällä.


Tuntomerkit

Kumiperunan väri vaihtelee valkoisesta väristä mustaan. Kyseinen peruna on kova ja kimmoisa. Oppilaat kiertävät kumiperunat kaukaa, paitsi nuo oudot perunauskovaiset, joiden hampaiden välistä löydät perunan paloja koko loppu lukukauden. Kumiperuna ei haise erityisemmin miltään, jos keittäjien sukkahikeä ei lasketa. Legendojen mukaan, opettajat käyttävät kumiperunoita masturboimiseen. Perunathan tulevat opettajille luontaisetuna.

Perunat esiintyvät yleensä viimeviikkoisen ihrapaskakastikkeen seassa. Kastikkeen joukosta saatat löytää karvoja, kynsiä ja hampaita.

//

nam <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.