IRC-Galleria

<3Keskiviikko 13.06.2007 16:41

Skorpionimies voi vetää sinut syvälliseen ja pakottavaan ihmissuhteeseen. Hän on miestyyppi, jonka kanssa opit tuntemaan itsestäsi monia uusia ulottuvuuksia. Hän ei päästä sinua helpolla ja rakkaussuhde voi olla myrskyisä. Hän on altis sukeltamaan syvyyksiin ja tutustumaan elämän syövereihin myös tunne-elämässä. Erityisen tasaista ei hänen rakkauselämänsä ole, ja jos on, voi pelätä tunteiden lukkiutuneen. Hän kaipaa rajua, herättävää rakkautta, joka nostaa hänet intohimon huipulle.

Kaikista merkeistä hänen kohdallasi on syytä puhua intohimoista, passioista, jotka liikuttavat olemusta pohjia myöten ja uudistavat koko olemusta. Hänessä on voimakasta vetovoimaa kokea rakkaus asiana, joka vie hänet elämän ja kuoleman perusasioiden eteen paljaana ja haavoittuvana. Rakkaus yhdistyy usein seksuaalisuuteen, joka on hänen alkukantaisin voimavaransa, jonka ympärillä moni muukin asia pyörii. Väkevät tunteet ja jännittyneet seksuaaliset lataukset voivat johtaa pitkäaikaisiin muutoksiin sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Hän saattaa syventyä rakkauden kokemukseensa ja hän on ehdottomasti mukana tunnesuhteessa eikä osaa luovuttaa silloinkaan kun se voisi olla jo hyväksi. Mustasukkaisuus ja ajoittaiset kumppanin epäileminen voivat kuulua kuvaan. Skorpionimies ei osaa luopua helpolla mistään mihin hän on kiintynyt. Rakkauden menetys voi olla vakava isku tai oman itsetunnon menetys ja sen tuomat opetukset säilyvät pitkään mielessä.

Hänen veden elementin merkkisi tunnetaan laskuista ja nousuista. Tunne-elämä vaatii usein puhdistautumista ja alempien tarpeiden on väistyttävä jos mielit tulla onnelliseksi. Vahvat seksuaaliset tuntemukset ja tarve ottaa kumppani kokonaan haltuun, voivat merkitä rajuja valtataisteluja liitossa. Jollain lailla Skorpionimies uppoutuu syvälle kumppaniinsa ja hän voi tuntea, että pääsee ohjailemaan rakkautta sisältä käsin. Hänessä on vahvoja, salaperäisiä alitajuisia latauksia, jotka vaikuttavat ihmisiin eikä rakastettukaan mitenkään säästy niiltä. Täydellisen vapauden antaminen kumppanille on hänelle melko mahdotonta ja jos hän pelkää menetyksiä, hän voi erityisen lujasti takertua rakkauteensa ja yrittää saada sinut tekemään niin kuin haluaa ja pysymään rinnallaan keinolla millä hyvänsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.