IRC-Galleria

-tiiää

-tiiää

Sun säihkyvät silmät, sun ihana hymy, poika mä oon vaa suhun liian tykästyny, miika♥

-Perjantai 08.10.2010 18:10

Näin pilaat parisuhteesi
1. Kumppanisi perheen kritisoiminen
Vaikka anoppisi tekisi sinut hulluksi, hän on kuitenkin kumppanisi perhettä. Pidä suu supussa, vaikka rakkaasi perheenjäsenet saisivat sinut raivon partaalle. Älä kritisoi heitä, vaikka kumppanisi niin tekisikin.
2. Kyttääminen
Älä kyttää rakkaasi käyttäytymistä Facebookissa tai muualla sosiaalisessa mediassa. Saatat alkaa ylianalysoida hänen sanomisiaan ja tekemisiään.
3. Julkisella paikalla riitely
Useimpien mielestä on noloa riidellä muiden ihmisten läsnä ollessa - varsinkin julkisella paikalla. Välttele siis riidan haastamista, kun olette ihmisten ilmoilla.
4. Ulkonäön laiminlyönti
Vaikka oletkin parisuhteessa, ei se silti tarkoita, että voit unohtaa ulkonäöstäsi huolehtimisen. Pidä kumppanisi mielenkiintoa yllä näyttämällä hyvältä - ainakin joskus.
5. Ongelmien unohtaminen
Harva haluaa riidellä, mutta parisuhteelle ei tee hyvää ongelmien lakaiseminen maton alle. Kommunikointi on kaiken a ja o. Ota esille asiat, jotka harmittavat sinua ja keskustelkaa niistä rakentavasti.
6. Yritykset muuttaa häntä
Toista ihmistä ei voi muuttaa. Voit ehkä hieman kehittää häntä, mutta hän on kuitenkin, mitä on. Voit opettaa koirallekin tapoja, muttet voi silti muuttaa sitä pit bullista puudeliksi.
7. Valehtelu
Älä valehtele, se ei tee missään olosuhteissa hyvää ihmissuhteille. Toiseen on voitava luottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.