IRC-Galleria

Vapaapäivä.Keskiviikko 23.11.2005 16:04

Heräsin myöhään. ihanaa kun saa edes joskus nukkua myöhälle! =) kissani on yöllä taas nukkunut käsienpesu altaassa.. ;) mikähän sitä siinä viehättää? no nukkukoot sielä jos siellä on niin ihanaa nukkua.

avasin verhot. EI ! ! ! Missä se ihana talvinen ilma on??! Lumesta ei jälkeäkään... :( marraskuu ja ei lunta.. ehdin jo nauttia siitä talvisesta kirpeyestä ja lumesta!

käteni ei ehkä enää yhtä kipeä ole kuin eilen, mutta yöllä sitä särki ihan hirveesti. =/

Muuten päivästäni tulossa hmmm.. kiireinen.. tai jotain nyt sinneppäin. vaikka onkin vapaa päivä joudun tekemään kotihommia :( tylsää.. tiskivuori tuolla muistuttelee olemassa olostaan ;)

eilisen judon jälkeen taas paikat pikkasen jumissa, mutta eiköhän se tästä. =) toivottavasti kättäni ei särje enää huomenna kun on taas judoa ja on pakko harjoitella ihan täysillä.

ääni minkä kuulen nyt on kissani voimakas kehräys viereisellä tuolilla. se nukuu ja kehrää tosi kovaa! <3

mietin että oisin lähtenyt lenkille tänään mutta enpä taida.. ilma on niin surkea ettei oikein jaksa innostaa.. olen ruvennut muutn urheilemaan aika paljonkin.. kaksikertaa viikossa judossa ja lenkillä aina kun ehdin. uskokaa tai älkää mutta ennen en todellakaan jaksanut urheilla tai olla pihalla. nyt tulen hulluksi jos joudun koko päivän istumaan sisällä. tai jollen saisi harrastaa judoa.. haaveilin ensi syksynä aloittavani jonkun muunkin urheilulajin.. en vielä tiedä olisiko se samaa linjaa kun judo.. vai ihan vastapaino judolle. mutta se on mietinnän alla. Seinäjoella on hienosti harrastus mahdollisuuksia. joten ehkäpä löydän ensi syksynä oman lajin judon rinnalle.

Muuten tänään fiilikset on ihan jees. mikäs täs vapaapäiväs on ollessa. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.