IRC-Galleria

rokotukset<3Torstai 02.07.2009 21:03

Jes, nyt päästiin eläinlääkäriinki asti! vaan kerkesimpä huokasta helepotuksesta ku päästiin odotushuoneeseen.. vuh! läski ämmä semmosen turboturpa hurtan kans ja koko saatanan suku mukana.. kaikki siis yhtä isoja ku tämä läski ämmä -_- noo ahtauvuttiin sinne murmelin ja jaksun kans.. sitte tuleeki aivan yli pirtee ämmä mäykkiksen pennun kans joka on ihan yli pienesä kuletuspoksisa.. taas kerran huoh! sitte nää kaks ämmää alottaa keskustelun..

"ompa ihana pentu teillä, onko tuo mäyräkoiran pentu?"
"joo on, teilläkin tosi sulonen! onko bullterrieri?"
"joo on se, harrastettu tätä rotua jo vuosi kymmenet!"
"jahans, onko aivan puhdasrotunen?"
"on toki! entä teillä?"
"juu on meillä kans.. ei sitä sekarotusta vois ottaa ku onhan nää rotukoirat paljon terveempiäkin.eräski sekarotunen hyökänny ihmisten kimppuun jopa pahimmassa tapauksessa tappanu!"
"no niin on.. ite en henkilökohtasesti ymmärrä miksi pitäny sekarotuset koko maailmaan ees keksiä!"

No tällä välin murmeli ja jaki oottaa pihalla ku odotushuoneesa oli ihan vitun tukalaa ja ilmakaan ei vaihtunu muutako sillon ku joku saapasteli sisään..ite toki varasin jonosa meille paikkaa ettei joku jaksamaton odottaja ponnaa väliin ja nyt poistuu sitte tää sika bullterrierinsä kans lääkärin rokotettavaksi..

ja tää mäykkiksen omistaja sit koittaa rupatella mulle ettei ois niin hiljasta..

"jaa teilläkikö pentukoiran rokotus?"
"joo sepäse.."
"onko muuten minkä rotunen tuo teidän pieni?"
"no siinähän on seefferiä,noutajaa ja pystykorvaa..sekarotunen"
"nooo sehän on tosi kiva" ja nyt seuraa kuolettava hiljasuus ja ämmän naama nauliutuuki seinään..
ja kehtaa vittu vielä kysyä "no onko pysyny terveenä" no eihän tuohon voinu muuta tokasta ku että "no vittu on, entä teijän puhasrotunen?" mikä vittu ihimisiä vaivaa?? vittu niinku sekarotunen koira ois joku loinen mitä pitää karttaa viimeseen asti, ihaniinku siitä ei sais koulutettua kelpo hurttaa..ja sekö se sanoo jos koirasta maksaa sen tonnin puhtaana käteen että se on terve ja koulutus kulukee verisä? vittu mitä hommaa sanon minä!
Noo rokotukset meni hyvi ja Jaki osas olla toooosi supernätisti punnituksessa ja ihte rokotuksesa.. jäi vähä paskamaku suuhun reissusta mut tulipahan pojalle nyt rokotuksetkin :) kuukauven päästä uuvet :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.