IRC-Galleria

:<Perjantai 03.10.2008 16:43

Ei oo penninpenniä taskunpohjalla ja pitäs käydä ostaa yks levy : DD Nyyh.. No ehkä se ei nyt maailmaa kaada, mutta silti O.O
Mun tekis mieli räjäyttää mun pää tällähetkellä : DD on vaan sellanen fiilis tunkemassa aivoihin o.o
Eikä ees tiiä mitä tekis koko viikonloppuna.. Masentavaa.. No ehkä se ei oo NIIIIIIN masentavaa, mutta silti : DD Pitäs Rosso pestä, mutta ei oo innostusta tällähetkellä siihen hommaan.. Ja huonekki siivota : DD Arvaavaan jaksaako.. EI TOD!

Voisin mennä kampaajalle ja vetää pään kaljuks.. Sitte vois käyttää peruukkeja ja vaihella hiustyyliä kokoajan :]] MIKÄ IDEA! Veikkaan vaan, ettei mulla oo rahaa peruukkeihin o.o Pitäs sitte varmaan tosta mustasta karvakankaasta joku tynki leikata ja liimata päähän : DD Tai sitte ottaa tatuointi siihen xDDD hahahaha.. Joo ehken.. Kasvatan kunnon pitkät hiukset ja sitte värjään ne kokonaan turkoosiks :]]]]]]] Jo kuulosti paremmalle.. Vihaan mun nykysiä hiuksia YLI kaiken O_________O

Pontus tappaa jotain örkkiä tossa mun jalan vieressä, ni en ihmettele jos tähän tulee läjä kirjotusvirheitä : DD hhaha..

YyYYYYY, ei keksi mitä kirjottas : DD Mutta haluun kirjottaa jotain :]] Ehkä mä joskus keksinki jotain aihetta näille : DD hahaha..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.