IRC-Galleria

-viuhti-

-viuhti-

Blow up the world and see if I care.
Joskus pitää poliisin viatonkin vankilaan laittaa. Arvovalta säilyy.

Sitäpaitsi larpparit ovat hyvin vaarallisia, vankilaan joutavat. Vuosia ovat kauhua kylväneet. Ihmiset eivät ulos uskalla tulla. Larpparin pelossa itkevät kauhuissaan.

Siellä olisi kunnon poliisi paikannut haavat itse ja irvistellen repinyt luodit irti omasta lihastaan! Rempseitä iskulauseita heitellyt siinä, tappamisen välissä! JIPPIKAIJEIJ MATÖRFAKÖRIÄ olisi heitellyt siellä! Olisi näyttänyt SUPOlle että mistä on kova kyttä on tehty!

Nyt on Pöysti kivasti minun facebook-kaveri. Siellä Pöystin kanssa vaihdellaan kuvia, nakujen naisten kuvia lähetellään. EI NAKUJA NAISIA! JUMALAUTA! Alppiruusun kuvia lähetellään, ja autojen kuvia. Alpeilla Pöystin kanssa autojen kuvia katsellaan, natsit ajelevat junalla sieltä kun alppien alla...

Ennen vanhaan ei kouluja poltettu. Lapsia lyötiin ja rakastettiin, lyötiin ja rakastettiin. Eestaas. Nykyään ei kukaan lyö ketään. Ei ole hyvä tämä.

Kaikki lääkitys on ihan puhasta SCHEISSEA! JUMALAUTA!!

Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran. Villakoira veräjästä menee. Sen näkee sitten silmällä siitä.

Ennen oli miehet rautaa, ja laivat oli laivantekoaineesta tehty !

Te tiedätte mikä määräraha on. Se on raha joka pitää käyttää, mutta ei karkkiin. Karkki pilaa hampaat ja lihottaa. Lihavuus taas johtaa silmäpainesairauteen. Ja silmät ovat tunnetusti sielun peili. Te tiedätte mikä peili on, lasinen heijastava kuvastin.

On olemassa erilaisia krapuloita: Mieto, paha, erittäin paha, kivulias, semiparanoidi, paranoidi, mandoliini ja niin pois päin. Mutta pahin kaikista kuitenkin on Phil Collins -darra.

Lähe päiväkaljalle, vedetään vanhan kaavan kautta: perustetaan firma, keksitään uskonto ja mietitään juoni taitelliseen pornoelokuvaan.

Sun nuoruudessa ei ollu kunnon homoiluvempeleitä, ei ollu Abban levyjä eikä nännirenkaita. Nykyään homoilukin on liian helppoa.

Mul on kaksisataa numeroa tässä ja kun pitäis soittaa, täältä löytyy kolme. Kato näitä muita: idiootti, idiootti, asiakastuki, tylsä, idiootti, riidoissa, idiootti, vanhan liittymän asiakastuki, tylsä idiootti, tylsän idiootin lankapuhelin...

Joo, kyllä mua seksi kiinnostais. Ai sanoinks mä sen ääneen?! En tarkottanu... Tai siis että ei kiinnosta. Eikun kiinnostaa. Ei! Tai, joo, mutta sitten vasta kun sä olet valmis antamaan... siis rakastelemaan. Eih! Jumalauta, sori, sitä rakkaus sotkee sanat. Ei! Ei rakkaus, mehän vasta tavattiin, en tietenkään ole rakastunut, ei paineita siitä. Öh, sori, mä sönkötän taas. Tätä se kiima teettää... Ei kiima, rakkaus! Ei, ei, ei kumpikaan. Yömyssy! Yömyssy kiinnostaa, kyllä. Vastauksena siihen sun kysymykseen: yömyssy kiinnostaa.

Eilen oli ravintola auki. Siellä oli myynnissä viinaa. Sitä sai rahaa vastaan. Voit arvata loput.

Elämä ON hirveää, kun sen oikein oivaltaa.

Tässä on sun sukupolvi omasta mielestään: Aina on ollut rankkaa. Isä raataa päivät pellolla ja illat tehtaassa. Viikonloppuisin hän käy sodassa. Äiti synnyttää kolmasti päivässä, kaikilla lapsilla on rutto. Leluja ei ole, ruuaksi on kaarnaa ja tervaa ja navetta palaa JOKA yö. Tässä on mun sukupolvi: Tyhmä, kiittämätön, laiska ja ruma. No, onhan se, mutta niin olisitte olleet tekin, teillä vaan ei ollut fyrkkaa!

No tiedäks sä minkälaisia naisia mä taas vihaan? —Horoskooppi-ihmisiä, tajuttomia nalkuttajia, Amelie-faneja, sellasia joilla on kolme lemmikkiä neliötä kohti, äärioikeistolaisia, äärivasemmistolaisia, äärikeskustalaisia, niitä jotka selostaa elokuvaa aina vieressä olevalle, joilla on noloja tribaaleja, jotka lukee pelkästään pärjäämisestä kertovia kirjoja, nistejä, skitsoja, nettiadressien järkkäilijöitä ja muovikukille puhujia.

Jännää ku ryssällä jännässä paikassa!

Intohimolla harhautti... Jännä, heti annoin periksi seksin toivossa... Jännä...

Se on jännä miten ihmisellä pettää humalassa tuo arvostelukyky. Ei toikaan varmaan selvänä humalassa ajais.

On vakava tilanne, ja jännä.. Hyvin jännä on ihmisen psyyke, ajaa itsensä umpikujaan kuin häkkieläimen. Eläin on jännä.. Ihminen on eläin, mutta eläin ei ole ihminen, jännää..

Anteeksi, eksyin jännän äärelle.

mmmmmh<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.