IRC-Galleria

-yonna

-yonna

Keep calm and call Batman
Viime yön uni:

Olin muuttamassa RUOTSIIN (älkää kysykö miksi) ja siinä sitten ennen muuttolaivan lähtöä pelattiin koripalloa laiturilla toistaiseksi tuntemattomien henkilöiden kanssa. Kaikilla muilla oli hienot pallot, paitsi mulla oli jalkapallo :(

Tästä eteenpäin osa unesta on hieman hämärän peitossa, mutta muistan kuitenkin pienen soutuveneen,jolla ilmeisesti oli tarkoitus seilata lätäkön yli armaaseen naapurimaahamme. ?

No mutta kuitenkin - Pääsimme saattueeni kanssa suurehkoon risteilyalukseen, jossa huomasinne tullihenkilökunnan lajittelevan ihmisiä kansalaisuuden mukaan laivan eri osastoihin. Siinä sitten mietin ja kyselin,että mihinköhän minä mahdan kuulua,kun a.) Olen Suomesta, b.) Asun Ruotsissa ja c.) Puhunkin englantia.
Sitten aloinkin seikkailla pitkin alusta Prison Breakista tuttujen Sarahin ja Alexander Mahonen kanssa. Ilmeisesti etsimme Lincolnia ja Sucrea. Valitettavasti Michaelista ei ole tietoakaan :(
Jotain murhamysteeriäkin selvittelimme jossain vaiheessa... KUNNES !
Olin uusien tovereideni kanssa laivan käytävällä selvittelemässä yhden ystävämme mystistä katoamista..

Myöhemmin minulle, Evalle, Africalle, Raúlille ja Chukylle selvisi, että Marcos oli teloitettu niiden ilkeämielisten tullihemmojen toimesta.


Ai miten niin liikaa Prison Breakia ja Serranoja?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.