IRC-Galleria

13ackup

13ackup

ヽ(○´ω`○)ノ

Hopeanuoli!musikaaliLauantai 09.10.2010 20:43

Hopeanuoli!musikaali on jossain vuoden 2011 con-tapahtumassa lavalla esitettävä musikaali, joka nimensä mukaisesti kertoo Hopeanuoli nimisen akitan tarinasta.


Musikaaliin tulee animen alkuperäisiä lauluja ja lauluja soundtrackiltä, jotka ollaan sanoitettu (kappaleet joissa ei alunperin ollut laulua), käännetty (käännös alkuperäisistä japanilaista sanoista), sanoitettu uudelleen (laulettu kappale, jonka sanoitukset on uusittu musikaaliin sopiviksi) tai ne eivät sisällä laulua lainkaan. Esityskielenä tulee olemaan oma rakas suomenkielemme.

Niin kuin musikaaleissä yleensäkin, esityksessä tullaan käyttämään myös puhetta, äänitehosteita, tanssia ym. Mahdollisuudet valaisun suhteen ovat sidoksissa esityspaikkaan.

Olemme tekemässä tästä musikaalista mahdollisimman korkealaatuisen, mutta sen verran pilkettä silmäkulmassa on ettei huumoria tietenkään sovi unohtaa. Laadukkuus tässä suhteessa tarkoittaa että esitys tulee olemaan loppuun hiottu, eikä hätäisesti kokoon kasattu.

Äänitykset tehdään etukäteen, jotta esitystilanteessa musiikki ei pääse jyräämään laulua ja mahdollisuus esiintymispelon tapaisiin asioihin ja vuorosanojen ym. unohteluun saadaan minimoitua. Myös äänitehtosteet ja puheet tehdään nauhoituksina, mutta tämä ei tarkoita ettei esiintyjä voisi puhua/laulaa ym. lavalla. Tarkoitus on vain varmistaa, että äänentasot pysyvät hyvällä mallilla ja katsoja kuulee sen mitä pitääkin eikä jää ihmettelemään sitä mitä juuri mahdettiin sanoa. Etukäteen tehtyjen nauhoitusten avulla esiintyjät pystyvät panostamaan enemmän fyyseen esiintymiseen eikä mikrofoneja tarvita. Samaa keinoa käytetään myös tv-ohjelmissa, joissa on lauluesityksiä.
Haemme hankeellemme tulevaa tähtikaartia, joten toivomme että kiinnostuneet lähettäisivät sähköpostia osoitteeseen: hopeanuolimusikaali@live.fi

Koelauluja aletaan järjestämään kun musikaalissa käytettävät kappaleet on valittu ja sanoitettu alustavasti (muutoksia niihin varmasti tulee projektin edetessä, jotta niistä tulee laulajalle itselleen paras mahdollinen versio.) Pääkaupunkiseutulaisuus on suuri plussa tai ylipäätään mahdollisuus päästä harjoituksiin mahd. usein.

Itse hahmokaartiin näillä näkymin tulee kuulumaan Hopeanuoli, John, Ben, Cross, Smith, Moss, Akatora, Kurotora, Chutora, Riki, Sniper, Akame, Fuji, Bill, Madara, "harppuunakarhu", muita karhuja ja tietenkin Akakabootto.
Kiinostuksesta projektia kohtaan saa myös ilmaista tässä journalissa ja irc-galleria yhteisössämme: Hopeanuoli!musikaali sekä facebook ryhmässämme http://www.facebook.com/group.php?gid=102000686533787&v=app_2392950137#!/group.php?gid=102000686533787

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.