IRC-Galleria

13ackup

13ackup

ヽ(○´ω`○)ノ

ES - Ennennäkemätön SeikkailuTorstai 10.06.2010 04:30

Kiinnostaako vaihtoehtoinen juhannus?

"Valtakuntaa hallitsee pieni kuningaskunta, jonka keskus on pieni kylä lähellä merta. Kylän kuningas on lähtenyt jo hyvän aikaa sitten metsäretkelle koskaan palaammatta takaisin, joten tämän poika, turhamainen prinssin keikare, on ottanut vallankahvasta kiinni. On ennustettu että tämän kaupungin hallitsijasta tulee koko maailman valtias, joten tämä ja fakta että oikea kuningas on tipotiessään on saanut merirosvot ja muut pahantekijät liikkelle. Kylää on kohtaamassa kaaos, vai pystyvätkö hyveelliset sankarit pelastamaan tämän kylän kenties tuhoon tuomitulta kohtalolta?"

Kyseessä olisi fantasiamaailmaan perustuva peli, jossa hilluu maageja, haltioita, merirosvoja yms. Hahmot ovat hiukan erikoisia, hieman parodian piirteitä jotkut omaavat tai muuten ovat vaan vähän vinksahtaneen erikoisia. Peli pelattaisiin juhannusiltana ja -yönä Suomenlinnassa.

Hahmoa potenttiaalinen pelaaja saa itse kehitellä, sillä se olisi erityisen mieluista jo senkin kannalta että aikaa profiilien laatimiseen on suhteellisen vähän. Osa syynä on myös se, että hahmosta tulisi näin tutumpi ja juuri sopiiva pelaajalleen, joka teksi pelistä aidomman pelaajille vieläkin mukavamman kokemuksen. (/jos kuulostin puhelinmyyjältä, niin se en ollut minä!) Karikatyyriset piirteet ovat enemmän kuin sallittuja, vakavuutta ei liiaksi! Olemme liikkellä hupimielellä. :D


Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä:
rewel_@hotmail.com


ps. lisää informaatiota asianomaisille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.