IRC-Galleria

2HotToHndl

2HotToHndl

The Way You Like It

† kaivaten †Sunnuntai 07.01.2007 01:14

kuuntelin jälleen yhtä biisiä jonka sanat koskettaa mua iha vitusti.. Ja josta oot aina tullu SINÄ mun mieleen :(..vaikka kuinka oon yrittäny unohtaa sut ja jatkaa elämää eteen päin mutta ei.miks sun pitää rankasta mua tällä! Joo mä tiedän..tää tulee oleen aina osa mun elämää,mutta MIKS JUURI MUN!!! sattuu vaan ja tekee kipeetä :(! Mä en haluu tätä! sä tiedät kui paljon mä sua rakastin ja kuin paljon susta välitin sillon...sun piti mennä ja kuolla ja mä jäin sureen sua ja olin ainoo joka sua edes muisti sillon hautajaisis...

Mulla oli elämä alullaan vasta ja jouduin ensimmäisen suhteen jälkeen tottua siihen että mun elämäni ensimäinen rakkaus on kuollut ja vielä henkilö kenen kanssa olin onnellinen ja me oltiin edelleenkin yhessä kun sä menit ja jätit mut ! mä haluisin vaan tästä tuskasta eroon! joo ja tiedän että se o liikaa vaadittu! Mulla on vaan sellanen olo aina,että kaikki mitä sillon sinä iltana tapahtu oli mun syytäni..en pääse siitä koskaan eroon....mun on vaan totuttava tähän oloon ja siihen että en nää sua enään koskaan. Rakastan sua edelleen ja tuun aina rakastamaan! Uskon että tiedät sen!

Tää elämä on rankkaa muutenki täs maailmas..Sun kanssa olisin aivan varmaan vieläkin yhdessä eikä tarvis ettiskellä muita ja saada pakit joka kerta ym...ja mun tunteet sua kohtaan oli aina ni syvät..RAKASTAN SUA :S!

Vittu mä vihaan tätä olotilaa..kun sais vaan tapettuu ittensä....

en tarkoita tätä pahalla tietenkään...oot rakas ja aina tärkee mulle.

Muistoasi kunnioittaen: Kaitsu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.