IRC-Galleria

2HotToHndl

2HotToHndl

The Way You Like It

What Is Life ??Sunnuntai 14.01.2007 21:35

Ku ei täs muutakaan kirjotettavaa ole niin ajattelin aikani kuluksi jotain sutaista tänne..hmm..joo..ennakkoon on jo arvattavis et jotai iha sekasta mut elämä o :).

Mut Mitä elämä on..ja mihin meidät on tarkotettu?? Onko meidät tarkotettu oikeesti elämään sillä perusteella et luodaan uutta elämää maailmaan?? vai kenties vaan tuomaan iloa sen aikaa mitä meille elämä sua aikaa?? Vai kenties elämään yksin?? Siihen ei varmaan voi vastata kukaan kenenkään puolesta eikä itseasiassa omastakaan puolesta...

Meistä kukaan ei voi tietää mitä varten elää...Tietysti sen verran voi sanoo koska mun äiti ja isä teki mut..heha..mut joo..

Jokaisella on oma tarkotuksensa täs maailmas. jotkut luo uutta elämää meidän keskuuteen ja itseasiassa piristää monen mieltä sillä ja luo uutta aikakautta, mutta jotkut tuo taas meille uusia ulottuvuuksia keksinnöillä, työllä ym. Saamme kiittää monet kerrat poliiseja,palokuntia ja sairaaloita siitä että ne ovat olemassa ja auttavat meitä. Mietin juurikin että kuinkahan paljon meitäkään eläis jos niitäkään ei olis keksitty.

Jotkut meistä elää yksinäisen elämän..monista eri syistä tietysti. Jotkut haluaa sitä ja jotkut ei. Vaikka toisaalta ite uskon,et sisimmässään kukaan ei toivo sitä yksinäisyyttä,mutta niin ne jotkut väittävät että pärjäävät yksin elämässä paremin. En sit tietystikkään voi sanoo asiaan muuta,kuin oman kantani. jotkut jotka taas elämää yksinäistä elämää niin ei sitä toivo,mutta siihen saattaa olla monia syitä miksi he ovat yksin. Mutta kaikista hirveintä on se,että toinen jätetään yksin erillaisuuden takia. Kaikki tässä maailmassa on erillaisia...kukaan ei ole samanlainen kuin muut. Pintapuoli voi näyttää samalta joiltain osin,mutta sitä ei kukaan ole muuten. Jokaista ihmistä pitäisi rakastaa ja jokaisella on siihen oikeus elämänsä aikana.

Yksinäisyys on kaikista hirveintä mitä voi elämän aikana olla. Tietysti tämä on edelleenkin oma mielipiteeni,mutta uskon että todella moni on aivan samaa mieltä. Jokainen kaipaa läheisen henkilön itselleen..henkilön kenen kanssa olla,jutella asioista ja muuten vaan nauttia elämästä. Siksi jokaisella on hyvä olla edes yksi erittäin tärkeä ystävä. Tietty aina mielialaa piristää se jos sattuisi olemaan vielä henkilö ketä rakastaa enemän kuin vaan ystävänä,mutta kaikilla ei tähän ole mahdollisuutta koska ihmisiä syrjitään niin mielettömästi

Yksinäisyys tuo niin paljon tullessaan kauheita asioita joita kukaan ei huomaa "lähipiirissä" kun vasta siinä vaiheessa,kun on liian myöhäistä. Eli tietty ensimäisenä kaikilla varmaan pyörii itsemurha,että henkilö joka on liian kauan yksin niin päätyy sille saralle,koska ei halua kärsiä yksinäisyydestä...Enkä kyllä yhtään ihmettele että joku sen tekee,koska en itekkään haluaisi elää yksin ja olla ei tärkee kellekkään. Toiset taas masentuvat siitä..eikä yksinäisyys tietysti ole ainut asia masennukseen.

Masennus on toinen paha asia mitä en halua kenellekkään suotavan. Kukaan ei ole siihen oikeutettu,mutta henkilö ei useinmiten sille itse voi mitään vaan sen asian täräyttää käyntiin useinmiten moni muu osapuoli hänen elämässään. Kauheen moni ei vaan osaa tajuta sitä,että masennus on todella vakava sairaus ja se ei ole leikin asia. Ja silti uhkaillaan toista,satutetaan henkisesti ja fyysisesti ym. Omasta mielestäni henkilö joka saa tämän aikaan toiselle saa miettiä mitä on tehny ja mennä itseensä.

Ja ihmiset jaksaa vielä ihmetellä,että jos toinen omistaa masennuksen alkeet tai oikeen kunnollisen masennuksen,että miksi hän ei ole kertonut siitä kaverilleen tai jollekkin muulle. Miettikää kymmenen kertaa enne,ku kysytte ees päässänne asiaa. Ehkä suurin syy on se,että ihmiset pitää sitä tyyliin tarttuvana sairautena.. jumalauta oikeesti..Ei ihmistä voi sen perusteella hylkiä..Ei todellakaan. Toinen tarvii sillon tukea kaikista eniten mitä vaan tulee tarvitsemaan koskaan ja teille tiedoksi jotka luulee että se tarttuu..EI TODELLAKAAAAAN!!! Se mitä toinen odottaa ja vaatii vaan sillon on se,että edes pystyt kuuntelemaan..olemaan edes läsnä. Se on jo niin tajuttoman arvokas asia sille..Ei se että pitäisi saada toisen mielipiteitä ym..Sitä ne vähiten haluaa.

jooh..niin mitä elämä o..ja miks me ollaan täällä..kai kaikilla on siihen oma tarkotuksensa,mutta jokainen on oma laatunen ja tärkeä tässä yhteiskunnassa.Toinen toistamme tukemalla me onnistutaan luomaan uusia ihmis suhteita ja saamaan tästä parempi paikka elää..uusienki tulokkaiden jatkaessa meidän lähdettyä. Jokaisella on vain se yksi mahdollisuus..miksi pilata sitä jollain paskalla ja kuolinvuoteella kaduta..Jokainen eläkää elämä sellasena kun näette sen..tehkää siitä itellenne ikimuistonen ja kultanen ja kaikista tärkein asia mitä on. ME LUODAAN TÄMÄN MAAILMAN KULTAISET SÄÄNNÖT JA ILOT JA SURUT

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.