IRC-Galleria

top20 tapaa jättää "rakas"Torstai 15.01.2009 20:23

Toivottavasti jollekin on näistä hyötyä ja inspiraatiota, minulla ainakin oli hauskaa! :)

1. Jutta kulta, olet upea nainen, minulla on ihana perhe, kaksi suloista lasta, kiehtova työ, mukava koti, vaikka kuinka paljon ystäviä... mutta minä nyt vaan rakastan Sonjaa. Risto.

2. Veera (?) en muista yhtikäs mitään. En saa mieleeni ainuttakaan syytä miksi rakastuin sinuun. En yhtään syytä, miksi muutin yhteen kanssasi. En mitään onnellisen muiston tapaistakaan. Muistini sopukoista ei enää löydy iloa, ei minkäänlaista tunnejälkeä, ei hellyyttä eikä läheisyyttä. Ei yhteisiä kokemuksia eikä suunnitelmia. Eikä nautintoakaan sen puoleen. Ei yhtään kunnon syytä, ei edes pientäkään vihjettä tai johtolankaa. Ei mitään. En tiedä kuka sinä olet tai jos tiesinkin olen unohtanut sen. Enkä tänä päivänä tiedä sen enempää itsestänikään. En siis kaipaa mitään entistä, paitsi ehkä sitä elämääni, joka edelsi tapaamistamme. Hyvästi, Rami (?).

3. kiitti, mulle riitti. Eino (vaivauduin sentään keksimään riimit, ajattele!)

4. Heippa heitukki, arvaas kumpi sinut jättää: Pekka vai Paavo? P.

5. Annabella, olisin mielellänmi kirjoittanut sinulle seikkaperäisen epistolan selostaakseni niitä moninaisia syitä, joiden johdosta tänään jätän sinut. Valitettavasti - ja olen siitä aidosti pahoillani - tiedän, että älynlahjasi eivät mitenkään riittäisi moisen selitelmän ymmärtämiseen sen enempää muodon kuin sisällönkään tasolla. Se on kovin murheellista, semminkin kun et voi itse sille mitään. Hyvästi, voi hyvin, Juhani.

6. Aarno, kun kerran pyysit että olisin rehellinen.. olet ihan oikeassa siinä, että emme todellakaan ole samalla aaltopituudella, ja siinäkin olet oikeassa, että sinulla tosiaankin on liian pieni. Emmanuelle

7. Viljo hyvä, koska minä olen koko tämän raskaan kauden ajan hoitanut yksinäni kaikki kotityöt sillä välin kun sinä katsoit joka ikisen tennismatsin alusta loppuun telkkarin ääreen liimautuneena, niin sanonpa nyt vain: "Jumalauta, senkin nilkki, paskiainen, ääliö, saatanan vittupää, mulkku, munapää, kyrpiäinen, mäntti, pallinaama, kusipää, hinttari, perseensuti, hinaaja, imbesilli, älykääpiö, tuhkamuna, idiootti, kullinnuppi, molopää, kusinaama, runkkari, munaton paskapää, vedä käteen!" eli koko virallisen luettelon niistä loukkauksista joista Ranskan avoimissa rangaistaan sakoilla. Peli, erä ja ottelu: hyvästi! Sylvi.

8. Hanna, kun rakastaa täytyy lähteä. Minä en enää rakasta sinua, mutta se ei ole mikään syy jäädä! Hyvästi,Severi.

9. Kultaressukkani, tiedoksi vain että jätän sinut. En tiedä kykenenkö koskaan unohtamaan virheettömän sileää ihoasi, verrattoman viehkeää hymyäsi, täydellistä rintakehääsi, uskomattoman linjakkaita reisiäsi, nerokkaita mietteitäsi, kiehtovia keskustelujamme, loputtoman monipuolista lahjakkuuttasi ja jumalaisia syleilyjäsi, mutta jotenkin tuntuu että Jaskasta on siinä apua. Pipsa.

10. Henkka, tiedän kokemuksesta, että jätetyksi tulemisessa on tuskallisinta se, ettei ymmärrä jättämisen syitä. Joten en kerro niitä. Matleena.

11. Rakas, valitettavasti kellarissa ei ole enää köyttä, minun piti ottaa se että sain sidottua tavarani autosi katolle, mutta kylppärissä on yllin kyllin rauhoittavia. Camilla.

12. Ei tämä siitä jodu, etten enää rakastaisi sinua... Sillä käsittääkseni en ole sinua koskaan rakastanutkaan. Valtteri.

13. Kiristi. olet valittanut vhän väliä että en koskaaan krjoita sinulle. Eikä ihmekää, kun kerran aina kun olen uskaltautnut jotain kiroittamaan niin olet heti irvaillut "säälittvälle okein kirjotukselleni". Ninpä en viitsi edes käyttä oikoluku tomintoa nyt kun vidhoin voin ilokseni limoittaa, että jätäns inut. Ei ainuttkaan virehttä, paisti se että hukkasin iahn liian paljon aikaaa sinun kassasi. Markus.

14. Barbara, ei pitäisi koskaan erota syksyllä, koska talvella tulee vilu yksin ollessa mutta minä en vain mitenkään jaksa enää kevääseen asti.. Oskari.

15. Mikko! Olen raskaana! Voit pakata kamppeesi, en tarvitse sinua enää! Natalia.

16. Hei vanha lahna, sinun kaislikossasi kyllä suhina käy. Minulta jäi ihan haavi auki kun ensimmäisen kerran yllätin sinut kesken kutupuuhiesi. Monenlaista turskaa sinun verkoissasi ehtikin polskia ennenkuin vihdoin otin onkeeni. Enää et minua narraa. Kyllä meressä kalaa riittää. Harri.

17. Fredrik, Jätän autosi samaan kuntoon kuin sinä jätit minun sydämeni! martina

18. Arvoisa historianopettaja, meidän suhteemme kuuluu sekin nyt historiaan. Mutta siitä ei kysytä ylioppilaskirjoituksissa joten voin hyvillä mielin unohtaa sen. Leni (abiluokalta)

19. Eeva, muistot jäävät, minä en. Mika

20. Sovellus "Desperite Wife 7,2" on havainnut virheen ja sovellus on suljettu. Virhe: "FuckU 1,001". Bettina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.