IRC-Galleria

"Kun ajamme Visulahden ohi, isäni karjuu matkien huvipuiston isoa dinosauruspatsasta. Tämä on ollu tappana ainakin siitä saakka kun synnyin." (Milloin se isi tajuaa et ne ei ole lapsia?? Ja AINAKIN siitä lähtien kun synnyin... Ekat treffit niitten äitin kaa ja isi karjuu dinosaurusta? xD)

"Kun ajan polkupyörällä koulusta kotiin, leikin että pyöräni on bussi: tiputtelen ja otan mielessäni kyytiin koululaisia ja muita asiakkaita. Oma pyöräparkkimme on bussiasema." (Minä taas mietin ollessani linja-auton kyydissä, että omistan vanhanmallisen kävelykepin tai suljetun sateenvarjon, jonka koukkupäällä vedän linja-autoa eteenpäin mm. lyhytpylväistä ja liikennemerkeistä..)

"Kun kävelen portaita, annan jokaiselle askelmalle nimen. Joka toinen saa pojan ja joka toinen tytön nimen." (Kuinka hitaasti se ne portaat kävelee?!)

"Joskus pelkään että kotonamme on vieras ihminen. Kun kävelen rappusia ylös, käännyn katsomaan taakseni ja näytän kieltä tai irvistän." (Minä taas huusin Ruotasella aina kun menin saunaan että "möröt piiloon" koska a. jos sattui olemaan mörköjä ne menis pois b. En halunnut törmätä alastomiin ukkeleihin jos ne ois vaikka unohtanu ajan kulun edellisen saunavuoron aikaan..)

"Laitan kaikki parhaat lehdet patjani alle, jotta saan lukea ne ensimmäisenä. Jos en ehdi katsoa posteja ensimmäisenä olen hyvin ärtynyt." (BITCH!!!!!!)

"Olen 13-vuotias enkä osaa vieläkään aakkosten loppuosaa. Tästä huolimatta minulla on 9 äidinkielessä." (Olen 18-vuotias enkä vieläkään osaa aakkosia. Tästä huolimatta minulla lähtee äikänkirjoitukset täältä L:nä...)

"Kuvittelin pienenä, että popparit tehdään leppäkertuista. Popcorneissa on välillä keltaisia pilkkuja, joita luulin leppäkertun pilkuiksi. Ajattelin myös, että poppareiden siementen kuoret ovat leppisten siipiä." (miten se pystyi syömään niitä! :( )

"Pureskelen aika usein mp3-soittimeni kuulokkeiden johtoja silläkin uhalla että ne menevät rikki. Olen rikkonut jo parit kuulokkeet." (PARIT?! Minä en pureskele johtoja ja joudun ostamaan uudet ainakin kerran kuussa!!! :o)

"Höylään juustosta ensin pari siivua jotka heitän roskiin. Ajattelen että juustossa on myrkyllinen kuori. Poikaystäväni ihmettelee, miksi juusto kuluu niin nopeasti." (Kuinka vanha tää on ja edelleen kirjottaa Demiin?? Poikaystävän kanssa yhteinen juusto.. :o)

"Luulin pienenä että kun jätökset vedetään vessanpöntöstä, ne ajelehtivat suoraan rännistä alas. Sitten poliisit ottavat ne pussiin ja vievät tutkimuksiin." (skitsofrenian oireita, oisko, oisko? Ja tää ei varmaan sit halunnu olla isona poliisi.. :/ )

"Kun makaan sängyssäni ja mietin että minä ja ihastukseni alkaisimme seurustella, makaan aina kasvot pois päin seinästä. Jos kasvot ovat seinään päin ja toivon jotain kaikki menee juuri niin kuin en haluaisi." (Kuinka usein tää sit makailee vain miettimässä sitä? Tekis jotain!! :'D)

"Kuvaan iltatoimeni videolle. Kun menen sänkyyn katson videon takaperin kelattuna. Hammastahnan pursottaminen tuubista on takaperin huvittavan näköistä." (Kyllä nyt harmittaa kun en ostanutkaan sitä videokameraa.. TAHTOO KANS!)

"Jos kastan vahingossa yhden käteni, minun on pakko kastaa myös toinen." (Ai että jos tää kaatuu kuralammikkoon ja kastelee vain toisen käden niin sitten se istuu siinä uittamassa myös toisenkin?)

"pidättelen vessassa mahdollisimman kauan. Näin kehitän pidätystaitojani, jos vessahätä yllättää vaikka bussissa." (Vähän toi viiiiipyyyy vessassa... Ja mahtaa olla hyvät lantionpohjanlihakset! Good for you! :DD)

..Ja jos joku näistä nyt oli sun niin anteeksi kun pilkkaan.. :) Ja vastaatko mun epäselvyyksiin!!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.