IRC-Galleria

54KK3

54KK3

┌П┐✄ ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ► Monster Energy! I Lهvع Y...

TUPAKKA.KALJA JA HUUMEET!Keskiviikko 01.12.2010 21:16

Otin tän yhestä paikasta jossa yks tyttö kerto mitä sille oli tapahtunu. Toivottavasti kellekkään ei tapahdu näin !
Jos sä järkytyit tai jotain nii kopioi tää ees ittelles et kaikki sais tietää et Tupakka, Viina ja Huumeet ei kannata !
Mun pikkusisko oli kymmenen ,kun se poltti ekan tupakkansa. Eihän sen ikäsille missään myydä, mutta se pölli lähimarketista. Aluksi se polttaminen oli vaan sellastta esittämistä ,kun kaverikkin poltti. Vähitellen siitä tuli oikeesti tupakoitsija. Se saatto sauhutella puol askiikin päivässä. Vaikka mä tiesin, en mä osannu siihen puuttua. Ajattelin vaan ,että antaa nyt siskon kokeilla millaista on olla iso.
Sitten tuli kuvioihin keskari. Sitäkin piti pölliä ,ellei jotkut vanhemmat "kaverit" hakenu. Sisko pyysi aluks muakin hakeen, mutta mä kieltäydyin. En kuitenkaan tehnyt mitään sen hyväks, että se ois lopettanu. Monena perjantai-iltana sain ettii humalaista pikkusysteriäni kioskinkulmalta. Se oli sillon kolmentoista.
Kerran se jäi kiinni kaljan varastamisesta. Sillon vasta kotona herättiin. Ehdin jo huokasta helpotuksesta, kun sen juoputtelu loppu vähäks aikaa. En kuitenkaan tienny, et pahin oli vasta edessä. Yhtenä iltana se sitten tuli kotiin tosi kummallisena. Se horisi kaikkee ihmeellistä ja sen silmät oli kun isot lautaset. Se ei haissu yhtään kaljalle eikä tupaklle, joten en sitten tajunnu mitään ja laitoin sen vaan nukkumaan. Aamulla se oli jo normaali.
Tämmönen käyttäytyminen alko kuitenkin toistua usein. Se oli melkein aina silmätnselällään ja tuijotti vaan johonkin kauas. Vähitellen aloin pelätä pahinta, huumeita. Ja valitettavasti osuin oikeeseen. Löysin systerin huoneesta kaikennäkösiä mömmöjä ja tabletteja. Yhtenä lauantaiaamuna sain sitten puristettua siitä irti totuuden. Se oli ollu se tavallinen tarina. Ensin sille oli tultu tarjoon huumeita. Tottakai se oli kokeillu, ilmaseks ,kun sai. Ilmasta tosin oli vaan ekakerta. Sen jälkeen tripit alko maksaa enemmän ja enemmän. Ja sillon se oli jo niin koukussa, ettei pystyny kieltäytyyn.
Aluks en tienny mitä tehdä. En uskaltanut kertoo vanhemmillekkaan mitään. Mut sit ,kun näin, miten systeri kärsi,mun oli pakko kertoo. Onneks mä kerroin, koska sillon ei ollu vielä ihan liian myöhästä. Nyt pikkusisko on vierotushoitolassa. Se on nyt viidentoista.
Toivon ettei kukaan teisä, joka tän luki, ikinä kokeilisikaan huumeita. Ekakerta voi monelle olla vikakerta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.