IRC-Galleria

ABZINTHIUM

ABZINTHIUM

We fight for the dream, we fight to the death we fight for control!

Selaa blogimerkintöjä

Homouden eheyttämisestäTiistai 22.03.2011 11:21

1) http://www.nuotta.com/raamattu/nuorten-ala-alistu-kampanja-haastaa-vallitsevan-arvomaailman <-- wtf

2) http://www.villeylikahri.fi/?p=796 <--asiaa onneksi vastaan argumentoiva poliitikko

3) http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2010/10/1207371/arkkipiispa-homoseksuaalisuus-ei-ole-minkaanlainen-synti <--Kirkon mielipide asiaan

4) http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=159296134127925 <--- menkää tyksimään, jos olette homofobiaa vastaan.


Mitä helvettiä? Anteeksi brutaali aloite, mutta mitä vittua? Homouden eheyttäminen?
Voi pyhä elämä, ihan oikeasti herätysliikkeet gosh.... Nyt on niin paljon tunteita, etten tiedä, miten aloittaa kunnolla.

Aloitetaan siis referoimalla linkin 1) sisältöä.
Nuotta on, no en osaa selittää tyhjentävästi, joten lainataan suoraan sivulta: "Nuotta aloittaa yhteistyössä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) Nuorisotyön, Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) Nuorten maailman, Opiskelija- ja Koululaislähetyksen (OPKO), Suomen Luther-säätiön, Suomen Raamattuopiston (SRO) Nuorisotyön sekä Patmos Lähetyssäätiön kanssa Älä alistu! -mediakampanjan."

Mediakampanjan mukaan homous on median luomaa, kavereiden painostuksesta, yhteiskunnallisesta painostuksesta olla homo. Mitä mitä mitä hellllvettiääääää. Joo, muaki kakarana kaverit painosti, että oot homo tai saat turpaas! Siis jos mulla ois ollu sellasia pysyviä kavereita lapsena. Eipä ollu ja silti oon homo. Nyt meni jossain pieleen. Just for the record: En ole ikinä ollut kiinnostunut pojista. Ala-asteella piti valkata joku muka ihastus, ku sellanen piti olla. That's it. Edes teini-iässä kaverit ei painostanu olemaan homo, ehkä siks, et aika moni niist o hetsku...

En ymmärrä tätä kristillisten herätysliikkeiden kiihkoa ja tarvetta saada levittää ideologiaansa niin raivokkaasti. Jos et usko ekalla tai tokallakaa kerralla, ni ne tunkee sen alas sun kurkusta. Kai niiden mielestä me LGBT-ihmiset ollaan Saatanan sikiöitä, tai Jumalan alempia luomuksia, sellasia kakkoskansalaisia.
Voi elämä, miettikää niitä nuoria, jotka on epävarmoja seksuaalisuudestaan ja/tai sukupuolestaan ja ne opiskelee tuolla raamattuopistossa. Kiva siellä sitten olla, ku muutenki jo herkkää lasta verrataan murhaajiin ja muihin kriminaaleihin.
Eiköhän vaan panna homous takaisin sinne tautiluokituksiin, ni ois nääki valopäät tyytyväisiä kampanjoineen.

Meidän yhteisö on jo muutekin kovin heteronormatiivinen. Vastikään oli Hesarissa juttua siitä, miten homoseksuaalit nuoret kokee kiusaamista. Mutta selkeesti me ei olla tarpeeksi heteronormatiivisia, koska homot jo suvaitaan ihmisinä.

Kirkko on kuitenkin onneksi eri asia, kuin nämä uskonnolliset höyrypäiset herätysliikkeet. Kirkon luonteen takia (kaikki muutos tapahtuu uskomattoman hitaasti) me saadaan vielä ootella kirkkohäitä.

En minäkään tuolla kaduilla kulje käännyttämässä mahollisia heteroita tai lihansyöjiä homoiksi ja vegeiksi. En myöskään vakuuta oikeakätisille, et niie pitäs olla vasenkätisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.