IRC-Galleria

JuustopullatTorstai 28.05.2009 11:57

On niin tylsää niin voisin kertoa pari tylsää juttua kaikkien korville.
Olin siis eilen mäkissä, joka ei sinänsä ole mikään uutinen. No, hyvä ystäväni Samu menee mun edelle jonoon. No sieltä aukee sitten toinen kassa ja sano Samulle että menis siihen että päästään syömäänkin. Samu tilaa jonkun plussa-aterian että sais cocislasin kylkiäisenä. No sitten ne se mctyöntekijä alkaa kokoon sitä ateriaa siihen ja mä kysyn samulta että onks toi muka iso juoma. No Samu sanoo sitten mctyöntekijälle että tilasi plussa-aterian, mutta kun nyt noi on jo valmiina niin hän ottaa kuitenkin sen. Sitten minä tilaan 4 juustopullaa, ison colan ja kaks dippiä (7.30€) ja yritän maksaa kahen kympin setelillä. Mctyöntekijä kuitenkin kääntää selkänsä ja lähtee. Ikuisuuden päästä saan juoman ja dipit. Juustot tulisivat pöytään pian. (Eka kerta, kun mäkissä ei oo ollut valmiita juustoja yhtäkään..?) No sitten saan maksettua sillä 20€ setelillä.
-"Ja takaisin 17€, 70snt". Yksi kolikko putosi sinne monttuun josta voi nyppiä servettejä ja jäi sinne. Jaksoin olla kerrankin rehellinen ja sanoin:
"Eikös nää mun kamat maksanu ainakin 7 euroa?"
-"Kamat? :o"
-"Niin siis nää ruuat."
-"Aijaa, anteeks, mä annoin sulle liikaa takasin", se sanoi käsi ojossa.
Annan sille sit saamani vitosen takas ja ootan että se antaa mulle siitä oikean summan takaisin. Se vaan sanoo, että:
"Ne juustohampurilaiset tulee sitten pöytään"
-"Ookkei.."

*Muutaman minutin läskeily*

Kattelin että noi mozzarella sticksit näyttää hyvältä. Otanpa semmoset. Ylläri, siinä kassalla jossa tämä mctunari palveli, ei ollut jonossa ketään.
Jälleen, kun yritän maksaa, lähtee työntekijä paineleen johonkin suuntaan. Lopulta se palaa ja sanoo että tikut tulee pöytään. No, maksan siinä sitten tasarahalla ja sain kolme euroa takaisin. Tuotin siis kolme euroa ja vielä mozzarellatikut päälle. Ne tuli pöytään kans ihan mallikkaasti.
Sitten kelasin siinä että jos tällä löis oikeen rahoiksi. Kyllähän yks McPlöri daimilla vielä menee.
Meen tilaamaan McPlöriä, yritän maksaa. McPlöri tulee ja maksan. Saan oikean rahasumman takaisin.
Meen sitten sitä vielä syömään ja kurkkaan tötterön sisään.
Voi helvetti, miten surkea esitys!! Purkin pohjalla on hieman jäätelöä ja Daimit ovat hiekanjyvän kokoista puuroa. Helvetin perse. Tässäkö tuli oikeus toteen? Minä vaan kysyn.

Noh söin sen tietty katkerana ja valittamatta ja painelin kotiin. Kiitos jumalattomien vatsakipujen, saan hädintuskin silmällistä unta yöllä.
Noniin, nyt on aamu. Herään siihen kun mummu tulee meille sisään. Huudan sille moi. Se kysyy että haluunko juustohampurilaisen. Se oli käynyt mäkissä.
"Ei tarvii, söin just."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.