IRC-Galleria

Vittuun joku kellon kääntäminen, heräsin silleen että oli 25 minuuttia lähtöön. Muttaa joo ehittiin junaan kumminkin. Puhuttiin Essukan kanssa jotain että se konduktööri eiku mikä se on, niin sanoo jotain tyyliin että meidän pitäis olla jossain eläinvaunussa. No, se konnari tuli ja sano: "Eikös teidän pitäis olla tuolla lemmikkieläinvaunussa?" :D:D:DDD Ja silleen.
Tampereella oli aika huvittavaa kun porukka tuijotti. Ilmeet oli jotain niin ihania 8D Ekaks käytiiin mäkissä ja tälleen. Essukka oli sitte jonossa ja sen edessä oleva mies käänty kattoon
Mies: "Sulla on tommonen musta haalari (tai jtn)
..Ja sun kaverillas on vaaleenpunanen. ..Hmm aika epätavallista" XDD En toki hajoilu ittekseni sillä pöydässä. Njoo sitten lähettiin Siperiaan päin ja vastaan tuli joku mies lapsensa kanssa.
Mies: Mikäs menninkäiskulkue teillä on? Tuolla näytti olevan enemmänkin porukkaa.
8DDD Uuh jee menninkäisiä.

Siperiassa mentiin sitten jumittaan Wayne's coffeeseen kun sielä oli muutakin porukkaa. Ruvettiin kierteleen paikkoja ja ostettiiin juttuja ja sellasta. Sitte mentiin vanhalle kirjastotalolle kattoon niitä sarjakuvia. Oriveden opiston sarjakuvalinjan pöydästä löyty aivan ihania pinssejä 8DDDD<3
Sitten seuraavassa pöydässä:
Myyjä 1: Mitä te oikein ootte?
Ankkis: Me ollaan pandoja
M1: Vaaleenpunanen panda
Myyjä 2: Se on gay-panda!
A: *naur* No kyllä mä vähän oon.
ahshdhdjkkal:D:D:D:D

Kierreltiin vielä lisää ja lisää ja lisää. Ja öö. Käytiin vielä toisen kerran mäkissä ja lähettiiin.

Oli lievästi sanottuna kiva päivä 8DDDDD
Thanks Essukka JA JA kiiiiitoskiiitoskiitos kaikki ihanat randomit ja te jotka tulitte halaamaan <3_______<3 Aaaww olitte ihania.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.