IRC-Galleria

AWWNA

AWWNA

nii se vaa tämäki profiili täällä homehtuu

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
ekana kirjauduttiin irc-galleriaan ja käytiin läpi kaikki uudet sisällöt, joita kamut oli laittanu, ja kommentit, mitä yhteisöihin oli tullu!

sillon sitä sisältöä ja kommentteja jopa oli. XDD

kaikki coolit tyypit btw teki nää blogipostaukset tällä pienellä fontilla. lol en ennää muistanu yhtään mikä se oli se html tähän niin piti käyä lunttaa jostain vanhasta tekstistä.

mää ylleensä samalla kattelin jotain fandom-juttuja ja selasin we♥it:ia ja lopulta se kulminoitu siihen, että tein jonku kyselyn tylsyyspäissäni tänne blogiin. kaikki vaan teki niitä? niinku no shame. ketään ei ne muiden kyselyt kiinnostanu yhtään, mutta kukaan ei myöskään ärsyyntyny niistä, lol. mikäs sen parempaa ku miettiä omaa itseä itsekseen, kirjotellen siitä omaan irc-galleria blogiin. kyllä tää oli (ja on edelleen) monipuolinen platformi ku oli samassa profiilissa blogiki!

joskus jos oli oikein joku fiilis jääny päälle siitä kuluneesta päivästä, niin siitä saatto avautua tänne ihan erikseen joko sanoin tai kuvin, mutta todella epämääräsesti. ellei se ollu joku fandom-juttu, joku spesifi mieleen jääny tilanne, tai joku muu konkreettinen juttu.

mut yleensä ne jutut oli jotain sellasia salaisia tuntemuksia ihmissuhteisiin ja draamaan liittyen, ja mää aina laskin sen varaan, että tein sellasta piiloviestintää ku tiesin että nää mun ajatusten kohteet yleensä käy sTaLkKaA tätä mun huigeeta blogia, että ne sit todennäkösesti näkee mitä tänne oon laittanu. sehän oli siis aivan loistava sauma laittaa tänne vaikka joku diippi we♥it kuva jollain vihjailevalla tekstillä, ja sit pysty myhäileen tyytyväisenä että katos vaan perkele sinäki tyyppi siellä, tätä mä OIKEESTI ajattelen, haha.

joskus oli näitä kahden yhdistelmiä, että tehtiin kysely, ja siihen yläpuolelle laitettiin koristeeks joku tällanen piiloviestintäkuva, jos ei ollu tarpeeks merkittävä asia et ois pitäny tehdä ihan kokonainen oma postauksensa ilman sitä kyselypostausta siitä jostaki kuvan tuntemuksesta.

ai että, kommunikaatiota parhaillaan.

original.jpg

tämmönen se olis vaikka se kuva. ja se viestittää syviä tuntemuksia sen näkijöille.

onhan nää estetiikkakuvat siis ihan super korneja tässä päivässä, mut tavallaan oon tehny täyden ympyrän nyt niiden suhteen. just sillon esiteininä/teininähän nää oli silleen vau so relatable, ja näiden kuvan aforismit otti aivan tosissaan sillee eikä, tää on niin syvällisesti sanottu ja kuvaa elämää iha OIKEESTI. sit jossaki vaiheessa meemit alko tekemään valtausta valtavirtakuviks, ja sit tuli se torjunta vaihe, ja nää tämmöset vähän niinku hävis kaikkialta muualta paitsi tumblrista, pintrestistä ja we♥it:ista.

siinä vaiheessa olit ihan super nolo jos postailit jotain mietelauseita tai pelkkää estetiikkaa. se oli vielä hyväksyttävää, jos vaikka se tumblr (tai mikä vaan) oli semmonen tasapainonen, että on monipuolisesti kaikenlaista, tai vaikkapa vaan fandomjuttuja. mut estetiikka/aforismikuvat oli siis sellanen et instant unfollow ja roviolla poltto jos kehtas reblogata tai käyttää niitä jossaki yhteydessä epäironisesti.

sit ne pikkuhiljaa alko karsiutumaan pois melkein kokonaan. samalla fandomcontentti alko pikkuhiljaa kuolemaan ja tiivistymään estetiikkakuviks niistä fandomin kohteista. ja viimenen vaihe on ollu vaan siis täydellinen luovuttaminen elämässä, ja pelkän shitposting -sisällön seuraaminen, rebloggaaminen ja kuluttaminen. aivoja sulattava paska siis.

viime aikoina musta on alkanu tuntumaan siltä että kyllä näille estetiikka/inspiskuville on siis ihan oma paikkansa ehkä myös 20-luvun internetissä?? yhtäkkiä ne ei ookkaan enää niin anteeksantamattomia. ehkä se johtuu siitä ku se on taas nykyisten teinien keskuudessa vähän semmonen juttu.

mää voisin ehkäpä jatkaa sentyyppisten juttujen selaamista ja kuluttamista aina tänne liittyvissä jutuissa. koska sitä tää irc-gallerian blogi ainaki mulle oli sillon. estetiikkakuvaroskis. ja paikka purkaa tunteita. XD lol siis jotenki ku ton kirjottaa konkreettisesti tähän nii alkaa hävettää vaan ihan vitusti. piilotin kyllä mun kaikki vanhat blogipostaukset, mutta joka tapauksessa vähä awkward ajatella nyt sitä asiaa. mut nyt kuitenki on ajatuksen tasolla hauska ja nostalginen ajatus et alkais tekemään tommosia samantyyppisiä höpöhöpöpostauksia taas tämmöseen low effort paikkaan.

että niin mää varmaan alan tekemään. hell yea!!!

tässä vielä pari kuvaa piristeeks mun vanhasta we♥it:ista. mua naurattaa ku sen kansion nimi josta nää löyty oli nimetty että "what life's all about" XDDDDDDD hjhfgdjhakfjhdf ei saatana iha oikeesti. best.

original.jpg

original.gif
ihana symppis pillie joe armstrong tosin vieläki tälleen emt 10 vuotta myöhemminki <333 i stan

original.gif

original.jpg

jeeeaaaa niin vitun esteettistääääääää,,,, oujeeeeee

k bye
« Uudemmat - Vanhemmat »