IRC-Galleria

Kuvat näkyy fb:s :DDTiistai 01.09.2009 00:17

Okei, hyvä ku silmät pysyy auki, tää on kyl suht väsyttävää tää paikast A paikkaan B ravaaminen, minkä lisäks kaikki tapahtuu erittäin ranskaks, mikä taas ei ollenkaan oo mun vahvuuksii ):: How sääd.

Mutta, tilannekatsaus:
Ensinnäkin, mä oon ihan palanu. Oltiin tänään Lac D'Annecylla ottamas aurinkoo niinku kooooko päivän, minkä lisäks juostii stadis hakee jotai koulukirjoja ja bussikortteja pyörän kanssa. (Okei ei pyörän kanssa voi juosta mut tajuutte varmaa). Se oli kyl ihan uskomaton se järvi: Alppien keskellä sellanen kirkas ja sininen ja täydellisen idyllinen. Ja siel oli joutsenia!!
Tässä kuva (ei kyllä mun ottama, googlattu):
<Photo 1>

Mut tollanen se oli :
OO Ja sit mun host sisko selitti niide kesäisistä seikkailuista ja opin ranskalaisen juomapelin lol :'D Vesi tos järves oli varmaa 25 asteist ja ne piti mua hulluna ku vaa pulahdin sinne ku ei mitää..
Kotimatkalla mä näin Mont Blancin huipun. Ei mul siitä muuta sanottavaa oo ku et ainaki se oli blanc..

Eilen me oltiin picnicillä Alpeilla. Ja patikoimassa. Ja yllättävää kyllä, se oli ihan kivaa. Vaik niin korkeel on aika kylmä. Host perheen kans on hengaillu 2 mun systerin kaverii, jotka olis varmaan toooosi mukavia jos vaan ymmärtäisin mitä ne puhuu. Mut vaik en ymmärräkkää, ne on kyl tosi hauskaa väkeä :'DD
Täs on kuva meiän alppi-siestasta:

<Photo 3>

Jees. Mä oon kyl nyt jo korviani myöten täynnä Nutellaa ja kaikkee ällöö rasvasa ja suklaista mitä nää syö kooooko ajan! Lupasin tehä joku päivä uuniriisipuuroo :'DD Ni ne näkee et mitä on TERVEELLINEN RUOKA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.