IRC-Galleria

kiitos...!!!Lauantai 20.09.2008 00:34

Siis mä oon ihan sekasin jotenkin.. liikaa kahvia ja liian vähän kaikkea muuta ;)
Mulla on kokopäivän ollut KAUHEA avautumispäivä.. miksen sitä linjaa sitten tässä illallakin jatkaisi...
Ihan näin Kiitoksien merkeissä!

Kiitos kaikille ystävilleni, ilman teitä en jaksaisi pysyä iloisena, elämä olisi tasapaksua ja hieman ikävääkin.
Teihin voin luottaa, voin purkaa ajatuksiani, ette tuomitse, ette huuda, ettekä suutu.. Annatte mun olla mä! Kiitos teille!

Jaksatte kuunnella valituksiani, kiroiluani, kaikkea sitä p*skaa mitä moni ei jaksaisi/kestäisi..

Vasta painoksi tälle koitan olla hyvä ystävä myös teille, aina en ihan onnistu.. mutta mä yritän... ;)

Löydä itsesi alta... :D

Kiitos (1) siitä että olet usein seuranani,sekä tarvittaessa tulet auttelemaan.. vaikka välillä oletkin ärsyttävä valittaja, niin SUURIMMAKS osaksi kuitenkin mukava ja kiva tyyppi... :)

Kiitos (2) että vaikka aikaa kuluu, ei ystävyytemme silti katoa mihinkään, luotan sinuun täysin, ja tulet aina olemaan se.. kenelle kerron ensimmäisenä jos,ja kun on jotakin kerrottavaa, niin hyvässä kuin pahassakin... oot aika laiskiainen vierailemaan, mut ei se haittaa... koska laatu korvaa määrän ;)

Kiitos (3) että et tuomitse minua vaikka olenkin kuinka vikanen... tuet minua päätöksissäni aina todella hyvin, aina kun on huolia, tulet auttamaan... et hylkää, vaan tarjoat lohduttavaa olkapäätäsi.. olet hauska, ja vaikka riitoja onkin, kun kaksi vahvaa persoonaa törmää.. ollaan niistä kunnialla YHDESSÄ selvitty..

Kiitos (4) vaikka ollaan joskus harvakseeltan nähty, et unohda.. aina tulet kyläilemään ja juhlimaan kun vain pyytää. Koen että arvostat ystävyyttä ja olet valmis panostamaan aikaasi siihen. Olet hauskaa seuraa... :) Välillä harmittaa kun noi sukulaishommat menee silleen... et ,munkin pitäs osata pitää pääni kiinni..

Kiitos (5) olet niin hassu tyyppi ettei mitään rajaa, olet ihanapersoona,hauska ja... erilainen...x) välillä olen kanssasi vähän ulalla koska en tiedä onko kyseessä lintu vai kala... Oot mun timantti :D

Kiitos (6) kun olet jakanut PALJON asioita kanssani, niin hyvät kuin huonotkin.. osaamme pitää hauskaa,ja siinä jää moni kyydistä pois. Harmittaa kun ollaan etäännytty... :( kaipailen..

Kiitos ( 7 j a 8 ) kun kävelitte kanssani läpi ne nuoruuden vaikeatkin vaiheet.. taistelitte rinnallani sydänsuruja vastaan, mietittiin elämän tarkoitusta, etsittiin tosirakkautta... pidettiin hauskaa.. Teistä jäi kauneimmat muistot muistojeni kirjoihin <3 muistot, jotka ei koskaan kulupois... vaikka ystävyys on aikojen saatossa laimennutkin...

:) Ja kaikki muutkin jotka ovat ystävyys asteella kanssani joskus olleet... en koskaan heitä unohda..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.