IRC-Galleria

elämä on myös terapiaa... Sunnuntai 28.09.2008 17:52

elämä on peli...
Sulle jaetaan kortit, voit pelata ne oikein ja voittaa paljon, voit pelata ne väärin ja hävitä kaiken, tai sitten voit pelata keskinkertaista peliä.. Eikö..
Entäs kun et jaksaisi enää.. et jaksa pelata, mutta et vaan voi tai osaa lopettaakkaan, toivot jonkun voittavan sinut ja työntävän pois tästä pelistä... Säännöt.. kuka niitä muistaa.. ei varmaan kukaan... eikä ole "tuomariakaan" tässä pelissä hihkumassa jos joku pelaa vääriin.. eikä kukaan sua auta tai neuvo.
Paska peli, jos multa kysytään...

Joskus on pelissä kaksi väärää joista on pakkovalita pienempi paha, tai kaksi oikeaa joista valitaan houkuttelevampi... yleisin on oikea ja väärä.. niitä on vaan joskus niin pirunvaikea erottaa, asiat ja jopa ihmiset (pelaajat) osaavat naamioitua ja teeskennellä niin helvetinhyvin..

luovutus.. näyttää korttinsa ja lopettaa peli... olisikohan se mahdollista.. .. onko? Taas täytyy valita...
Ja kukaan muu ei ole oikeutettu tekemään sitä puolestasi, ja kukaan ei pysty tekemään sitä.. vain sinä.. jokainen määrää korttinsa ja pelaa ne ennemmin tai myöhemmin väärin...
Vai sattuuko sinulla olemaan Ässä hihassa? Jolla voit vielä pelastaa kaiken... Mutta muista, ne Ässätkin loppuvat joskus... peli loppuu.... vain yksi voi voittaa...


TERVEMENOA terapiaan!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.