IRC-Galleria

ostan,ostan..lMaanantai 10.11.2008 10:10

Kauhee kun oikein säikähdin tuossa, kun aloin miettimään että "milloinkas olenkaan ostanut itselleni jotain kivaa.." no oki kirjoja ja DVD:itä oon ostellu.. mut tarkotin vaatetta yms.. niin no meikkejäkii on tullu ostettuu eli tälläkertaa tarkoitin VAIN vaatteita..
olikin sitten tilattava kaksi uutta paitaa.. yöpaita, 4 rintaliivit, 2korvikset, ja parit legginssit.. ja sitten vielä tilaan uudet housut jostain,kun yksistä poksahti nappi irti ja lensi pitkin R:kioskin pihoja.. ei paljon kehdannut jäädä noukkimaan..
kaikki muut housuni ovat aivan tyhmiä paitsi juuri nämä rikkimenneet :( NIIN mun tuurilla just ne lempparit hajoaa.. Hoh,hoh... ja tilasin uuden DVD:n kin ..

Nyt oisin keksin kivan jutun itselleni viikonlopuksi.. mutta,mutta.. sen näkee vasta viikonkuluessa onnistuuko.. No ainakin on taas jotaa mitä ottaa.. onnistuu tai ei..

Ärsyttää kirjoittaa tällä kun tää jää kokoajan jumiin ja ei nää mitä kirjoittaa... argh! Niin ärsyttävää.. siks en jaksa edes korjata virheitäkään.. ei kiinnosta... eikä tät kukaa äidinkielenopettaja lue :D onneksi!

Nyt meen aamutupakallle ja mietin mitä tänää täs puuhailis.. siivota PITÄÄ ainakin.. ja pyykkiä pestä.. muusta en tiedä...

Palataana kun kerkeen taas...

ja ps:kaikki ihan OK tällähetkellä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.