IRC-Galleria

kortit,kortit..Keskiviikko 19.11.2008 17:47

Jälleen tai oikeastaan voisin sanoa "pitkästä"aikaa on aika tarttua kortteihin ja katsoa mitä kohtalo väittää minulle nykyään....

erikoiskortti:meneillään oleva tilanne kehittyy iloista ja onnelista lopputulosta kohti sekä väärinkäsitykset tai epäoikeudenmukaisuus voivat johtaa tappioihin.

1.Kotiasiat: .Liian monet vaihtoehdot tuntuvat ahdistavilta, on vaikea päästä perille kun ei tiedä minne on menossa.

2.olotila. pelätty asia,tai toive, ja kysymys johon mahd tarvitaan apua:Yhteisiä ponnistukisa vaaditaan jotta päästään parhaaseen tulokseen. Tulevaisuutta on hyvä suunnitella pitkälle varsinkin taloudelliselta kannalta. Oikean polun voi tunnistaa siitä että kaikki tuntuu sujuvan helposti ja luonnollisesti.

3.Ihmissuhteet:Tällähetkellä paljon toimintaa ja yhteyksiä, jotka verottavat voimia.Turvallisuudentunne on saattanut järkkyä.

4.todellinen toive,ajatus nykytilanteesta ja sen selvittämisestä mahdollisesti salattu:Piilevät vaikeudet tunkee esiin pinnan alta ja ratkaisuja vaaditaan. Alitajuiset vaikuttimet ja valtakysymykset voivat johtaa siihen että jokin jakso tai asia elämässä päättyy, tehden samalla uuden alun mahdolliseksi. Vaali rehellisyyttä, suoruutta ja rohkeutta, tai sotkeudut liian monimutkaisiin kiemuroihin/ihmissudepeleihin.Tunteita ei kyetä osoittamaan riittävän selvästi.

5.yllätyskortti:Elämä vaatii yhä enemmän voimavaroja, ne uhkaavat loppua kesken.

6.lähitulevaisuus:on joustettava omasta näkäkannasta tai muutosta ei voi tapahtua.Edessä hankala ja epäselvä tilanne, joka tuntuu johtavan umpikujaan. On syytä kerätä voimia.

7:mahdollisuudet onnistua,käänteet:Kaksi tietä erkanee, ratkaisuja ei silti synny.On vaikea tehdä lopullisia päätöksiä, ja tilanne jää helposti käsittelemättä. Tätä jaksoa seuraa kuitenkin vääjäämättä uusi, parempi alku.


Siis tää ei vaan VOI olla mahdollista!! Korttipakassani on 52 korttia... ja miksi, oi miksi ne on lähes AINA nuo samat kortit mitkä nostan sieltä esiin.. en käsitä.. vaikka aikaa menis viikko jos toinen ni aina vaan on näillä tarjota mulle samaa vastausta... PAH! Mutta hei eikös nää nyt vaan ollutkin humpuukia ja hölmöjen hommaa tämmöset... niin sitähän minäkin...
EHKÄ parempi onni ensiviikolla ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.