IRC-Galleria

Kattoisko vaiko eikö...?Perjantai 20.02.2009 13:22

Pitkään aikaan en oo USKALTANU enää kattoa noita kortteja.. :(
Oli aina niiiiiiin huonot näkymät... ja lähestulkoon halusin lakata enää "uskomasta" niihin...
Uteliaisuus alkaa kuitenkin jälleen vallata mieltä.. ja päätin ottaa riskin..
mäkaton kortit, silläkin uhalla että ne edelleen toitottaa sitä samaa p*skaa vaan...
mutta katotaan....

Käännetään ensimmäinen
Kysyjän ympäristö, kaikki siihen liittyvä:tavarat, asuinkunta, ja sen mahdollinen vaihdos, ja muut muutokset kotiympäristössä, onko asiat kunnossa:
Rakkaus asioissa ei kannata nyt hätiköidä, onni saavutetaan vain huolellisell asuunnittelulla ja tulevaisuuten uskomalla. Järkeä ei kannata unohtaa, vaikka tunteet riepottelvatkin sinne j atänne. Keskitie saattaa jäädä löytymättä, jos antaudutaan tuonnekuohujen vietäväksi. Ongelmia ei saa välttää vaan kohdata.

Toinen
Kysyjän olotila nyt.Mitä hän toivoo tai pelkää? mitkä asiat mahdollisesti huolestuttavat? (mahdollisesti tämä kortti paljastaa miksi kysyjä on kääntynyt korttienpuoleen):
Järjen ja tunteen tasapainoittaminen tuotaa nyt ongelmia. Raha- asiat huolestuttavat eikä voimien yhdistäminen kumppaninkanssa ole nyt kovinkaan yksinkertaista. Jossakin tärkeässä asiassa ainut todellinen ratkaisu on kompromissi.

kolmas
Ihmissuhteiden kortti,joka saattaa paljastaa vihamiehet/kilpailijat.Voi kertoa jotain ystävistä. Rakkaussuhteet kuuluvan tähän korttiin. Kortin avull avoit päätellä mikä näistä ihmissuhteista on muuttumassa tai mihin hän voi nyt itse vaikuttaa?
Olet saavuttanut elämässäsi nyt jotain hyvää, mutta ei saa tyytyä vain siihen, sillä vielä on olemassa parempiakin vaihtoehtoja. Pelkän turvallisuuden tavoitteleminen tässä tilanteessa johtaa juuri päinvastaiseen tulokseen. Otollisiin tilaisuuksiin on siis tartuttava.

neljäs
Kysyjän todellinen, perimmäinen toivomus vallitsevan keskeneräisen tilanteen ratkaisemiseksi.Tämä voi olla salattu myös kysyjältäkin:
Kysyjä kaipaa huolettomuutta ja iloistamieltä , joka vahvistaisi myös ihmissuhteita. Kysyjällä on paljon ailahteluja masennuksen ja hilpeyden välillä. Vaistot toimivat hyvin, mutta nautinnonhalu voi muodostua esteeksi niiden täysmittaiselle käyttämiselle. Kysyjä haluaisi kehittyä ja muuttua.
Torjutuksi tuleminen rakkausasioissa osoittautuu tällähetkellä liian kovaksi palaksi niellä.

viides
Yllätystekijät:
Nuorekkuus voidaan kysyjän kohdalla käsittää myös kypsymättömyydeksi. Liiallinen itseluottamus voi johta auhkarohkeisiin yrityksiin. Kunnianhimo on nyt vahva eteenpäin vievä voima, mutta pelkkä älykkyys ei riitä, tarvittaisiin myös kokemusta

kuudes
Lähitulevaisuus ja siinä pintaan nousevat asiat. onko odotettavissa kehitystä pikapuolin, vai tapahtuuko ennen sitä jotain muuta merkittävää:
Luvassa on iloa ja tyydytystä.Elinvoima ja fyysinen nautinto kuuluvat yhteen elämässä menestymisenkanssa. Järjen sijaan käytetään vaistoja. Haluttomuus käyttää rahaa itsensä ja muiden hyväksi saattaa nyt johtaa turhaan kaunaan.

seitsemäs
Mahdollisuus onnistua.yms... :
Muiden hallitseminen on tärkeä tavoite elämässä.Empaattinen lämpö jää vähäiseksi ja suhteet muihin voivat jäädä nyt yksipuolisen hyödyntämisentasolle. Tunne-elämän estot voivat muodostua suureksi tyytymättömyyden aiheuttajaksi. Mitä enemmän yksinäisyyttä, sitä enemmän itsekeskeisyyttä. Muut ihmiset alkavat helposti vähitellen karttaa teräväkielistä, itsekästä ihmistä. Yksin ollessa voit kääntyä vain itseäsi vastaan.

ERITYISKORTIT:
-Tietojen ja mielipiteiden vaihtaminen on nyt hedelmällistä


No ei toi nyt vissii niin paha... vissii oo.. ehkä tot omaa olemista vois toki nyt vähän tarkkailla... o_O


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.