IRC-Galleria

Marilyn Manson <3Keskiviikko 11.11.2009 10:30

Mä muistan selvästi sen vuoden 2001, olin yhdeksännellä luokalla ja juurikin tetissä sinä päivänä (paikkana sale sippola) kun marilyn manson keikkaili suomessa, mä oli huutanu, itkeny, anellu ja raivonnu.. mutta EI mä en saanut lupaa lähteä.. Mä vannoin olevani ikuisesta katkera äidilleni ja olenkin tähän mennessä, muistuttanut häntä joka käänteessä siitä vääryydestä jonka sain kokea silloin, kun jäin kotiin kun toiset onnelliset pääsivät keikalle.. ja minua peloteltiin silloin että "tuskin tulee enää uudestaan suomeen"

Seuraavan keikan missaamisen ymmärrän jo paremmin, mull aoli pieni vauva täys imetyksessä... eikä oikein uskallusta jättää kenenkään muun kuin isänsä hoitoon, mutta silloin isäntä kieltäytyi/kielsi.. hinkuni keikalle ei ollut lainkaan niin vahva kuin 5vuotta aiemmin, joten jäi menemättä, hampaita kiristellen jäin kotiin perheeniluon..

2009 olin elänyt täysin laputsilmillä, enkä tähän päivääkään mennessä ole nähnyt yhtään mainosta kyseisestä keikasta, kiitos ystävälle joka tästä ajoissa ilmoitti...että sain kerrottua villelle... ja kiitos villelle joka mua niin paljon rakastaa että tilasi meille liput... ensin ajattelin että viittikö sitä lähtä tingeksimaan tän mahankanssa, ja kun on kaikkea muutakin tässä.. mutta päätin että LÄHDEN, vaikka mikä olisi mä lähden, ja jos joku aikoo pilata tän multa niin mä voin täysin rehellisesti sanoa, että mä v*ttu tapan sen...

Kiitos ja nyt mä teen päivän hommat pois alta, jotta illalla pääsen VIHDOIN ja VIIMEIN 8vuoden odottamisen jälkeen näkemään Marilyn Mansonin livenä!!! Heippa hei..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.