IRC-Galleria

Pikku krapula yllätti tänään kun heräsin. Sammuin siinä jo varmaan kahden aikaan. Yllätyin oikeen kunnolla kun heräsin OMASTA sängystä ja vielä YKSIN. Olen ylittänyt itseni...tai sitten joku on vaan ylittänyt mut.

Perjantaina Alessa hukkasin rintsikkani. Etsin jokapaikan mutta mistään en löytänyt. Vessassa sitten puhelin tuntemattomille, että olen hukannut rintsikkani. Yks nainen siihen sitten: " Mä näin tuolla lattialla tiskin vieressä jokkut harmaat rintsikat." Sitten menee filmi poikki. Seuraava muistikuva asiasta on, että Sainio tulee mun luo mun rintsikkojen kanssa: " Mä löysin nää tuolta tupakka kopin lattialta." Tiedä sitten missä ne nytten menee kun ei ne ainakaan mulla ole. Ellei ne sitten jäänyt Kangasalle, en mä kyllä niitä sieltäkään löytänyt. Ei mua harmita oikeestaan. Säälittää vaan toisaalta jos joku ne löytää, mutta että ei muutakun jos joku näkee harmaita rintaliivejä alen nurkissa niin voisin haluta ne takaisin. Löytö palkkio luvassa.

Eilen olin vanhempieni kanssa juhlistamassa kaverin 18 vuotis synttäreitä. Siinä aloteltiin ja laulettiin karaokee. Mäkin lauloin Gimmelin roviolla. Pikku sora äänellä vetäsin. Äiti sano, että lauluni oli kaunista. Asiasta tietysti voi olla montaa mieltä. Siinä 12 aikaa mentiin sitten kulta casinolle laulaan. Valomerkin jälkeen lähdin Viljan kanssa pikku vierailulle johonkin mökkiin. Meitä ei otettu lämmöllä vastaan. Tai no onhan se nyt selvää kun rupesin siinä sitten samantien uhoon yhdelle miehelle, että hänellä on pieni penis. Vaikka mistä helvetistä minä sen tietäisin ? Kyllä se sitten loppupeleissä myönsi, että hänellä on housuissa katkarapu. Oli kyllä ymmärrettävää sekin...

Joo. Mä lopetan ryyppäämisen heti ens vkl jälkeen. Tiettekös, Jos rahaa on niin vitut sitä panttaa huomiseen.


Ei oo sontsasta paljon iloa
Kun muija painaa viisisataa kiloa
Et välitä muodoistasi ollenkaan
Niinpä telkesin eilen sinut navettaan
Toiset tytöt kuntoilee ja nostaa rautaa
Vaan sinä söit navetan kaksi nautaa
Ei vertaa ole sinun pinta-alalla
Ei tilaa ole sulle minun sontsan alla.

http://www.youtube.com/watch?v=1ACqH5EGZe8


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.