IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.01.2007 04:28

voi apskanoj
hetitin ton limutölkin sienäänkin! ku ei oikee osannu sitä siihe rosksikee heittäkää, joo join vähä iniiit 2€ juomiakin tuol kolamessa leikjonassa kin johan., vittuuu ootsä helvetissä? mä en ainaka aku oot vää tässä hahah oota ku vainhan biisin?

joni oli niin ilke eku ei puhellu mullekakan smeseesä tia siis snao vain etjotaiain ja jtoaku ei vataakkaa ollenkaa joo mut ehiiiiiii heomes voi anuhotella tota pbiuisää
eiku biisiä nsitä kin jooo. kmut np: CANT STOP WONT STOP INSTR tos tois toi sitte mut hei oota vähä taas.

haluuks jokau tulla bfiiittaa yhtee yuutee biisii mitä oon tarakenteilla nyt jsyut? krijottelen täs nöäit snaoi mistä tulee niiiiii yhyviä! klyläpäs!!! pääsköhä erkki elväästä himaan? joo ehkä se keartooo jotaion tähä artarinaan kin. mut hei. naapurin rumaläski birri tuli kertoo tarina aj aänki samaanveeceee koppiiiihn!!1 hyihyihyihi en ois ahlunnu. mut se vessa olikui siot shissi ja se jäi 4kerromseeeen!!! qhoo!!!

join sitte itä juomia yuhen vain siel ku ei jasknu juoda tänää paljoo ku tosi outoo tarinaa ilroo naamastakint aäsnä! joopas!!!!

vittuuuuu

tajuuttekos et tää o tää tarina mitä kukaa ei o jasaknu lukee? kerro jos luto tän? koska en uskoe t kuakaa luki!! pitää varma ahyoemma vhääg duosuomentaa näittä tarinoita kuy v ähä vöäärin kirjotanu tnäitä typojakin! m

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.