IRC-Galleria

Ärsyttävimmät asiakkaat TOP 7Keskiviikko 26.07.2006 17:44

7. Asiakas tulee valitsemaan 5 leffan leffapakettia 3min ennen sulkemista.

6. Asiakas tulee palauttamaan elokuvaa ja kulkee n. liikkeen puolivälistä asti käsi ojennettuna suoraan eteenpäin. Tiskille päästessä hidastaa vauhtia ja saa kurkotella että ylettää ottamaan leffat asiakkaan kädestä. Myös asiakas joutuu venyttämään kättään. Onko se yksi askel lähemmäksi niin vaikea ottaa? Ja miksi niitä leffoja pitää ojennella jo melkein ovella?

5. "Ai miksi teillä ei ole mun tietoja?!? Oon käynyt aikaisemmin vuokraamassa viereisestä [kilpaileva videovuokraamo] liikkeestä." tai "Miksi mun pitää antaa henkilö- ja osoitetiedot teille?"

4. Klassinen: "Onko teillä sitä romanttista draamaa/komediaa jossa lopuksi päähenkilöt menevät naimisiin...ja siinä esiintyy se mies joka esiintyi siinä toisessa vähän saman tyyppisessä elokuvassa ja naisen nimi alkaa muistaakseni J-kirjaimella?"

3. "Voitko kertoa missä kaikissa elokuvissa on tekstitys saksan/kreikan/venäjän kielellä?"
- "Joo, menen katsomaan jokaisen leffan takakannen ja kerron sitten"

2. Asiakas vaatii jälkeenpäin hyvitystä elokuvasta jota ei ole voinut katsoa. Syy siihen on rikkinäinen TV.

1. Pariskunta tulee vuokraamaan elokuvaa. He tuovat leffan tiskille, mutta nainen haluaakin vielä irtokarkkeja. Mies seisoo kassan edessä odottamassa naista ,eikä kukaan jonossa oleva saa missään nimessä asioida ennen heitä, vaikka varmasti ehtisin myydä ja rahastaa kolmen jonossa olevan sipsit ja limut naisen valitessa tietyn värisiä hedelmäpanttereita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.