IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ai niin.Lauantai 04.03.2006 17:32

Unohdin jo, että olin tämmöisenkin ihme jutukkeen aloittanut. Harrastus, mikä lie. Oon niin huono kirjottamaan, että tää on oikeesti ihan turha. Nyt on vaan niin kamalan tylsää, et ehkäpä se selittää taas avautumiseni. Vaikken avaudu. Tai emminätiijjä!
Plähs. Eka viikonloppu kokonaisuudessaan kämpällä. Ei jaksa matkustaa kotiin, vaikka tekis mieli periaatteessa, ja olis tarvis. Sinne jäi kasa pestyjä vaatteita ja kahvimitta, muiden muassa... Viimeksi siis kun läksin sieltä. Eipä kun sitä edellisellä kerralla. Ei kun oli se viimeks. No joo. Mut niitä ilman pärjää kyllä. Nyt on niin megaräkäinen olo tän saakutin flunssan takia, ettei mitenkään innosta istua montaa tuntia yhteen suuntaan vaan et sais viettää yhden yön paikassa, jossa on konekin pitäny hajottaa. Siellä kotona on onnistuttu nimittäin sössimään tietokone.. -.- Pai pai valokuvat ja tilannevideoinnit ja muu ihana sälä, jos on kovo paskana. Jee.
Kahvi on hyvää. Suklaakahvi nimenomaan. Sain sen ihkupaapolta tupareissa <3. Yhteensä kolme pakettia kahvia, suklaalevy, popparimaissia, kuohujuomaa, jotain, jotain, jotain. Kaikkea ihan kamalan ihanaa. Ihan kamalan ihania ihmisiä <3. Rakastan. Joskus vaan tuntuu, että tuommoinen kaikki on aivan liikaa, kun en itte voi sitten samalla mitalla vastata. Tai jotain. Sellaista. Evotan suurissa määrin. Ja enemmänkin. No mutta, ehkä se tästä. Pitemmällä kaavalla, ja kahvi kuitenkin on hyvää aina. Paitsi koulussa joskus. Hyh.

Musical cat stares me from my tray.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.