IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!
Let me tell you a story to chill the bones, About a thing that I saw.

Eli tulinpa tässä käyneeksi Lahden Onnelassa, joka on mielestäni jo nyt häpeä.
Lähdettiin klo 21.30 kohti Lahtea.

Päämääräni oli tietty käydä Torvessa katsomassa "The Sheena Hyenas", jota aluksi luulin nimestä päätellen tyttöbändiksi, mutta sitä se ei ollut, mutta eipä se menoa haitannut. Bändi soitti mielestäni hyvin, vaikka baarissa ei ollut paljoa yleisöä.
-katko- Omasta mielestä bändi ois saanu paremmin lipputuloja, jos he olisivat esiintyneet viikonloppuna. -/katko-
Baarista lähdin pois pilkun tullessa ja kun ei ollut oikein mitään tekemistä päätin käydä niin vitusti kehutussa onnelassa. Tämä oli virhe omasta mielestäni.

Elikkäs sisään sinne vitun Onnelaan. 2e narikka, kiitti vitusti. Paikka oli tupaten täynnä. Discopuoli ihan käsittämätöntä schaissea, "rock" -puoli niin käsittämätön mesta, paikka on olevinaan niin vitun "rock", ettei edes tiedä mistä vitusta on kyse. Jaska jäillä 5,50e, Roikkuvat Squierit sentään.

Entäs sitten se Suomi-POP -puoli? TÄYTTÄ PASKAA. Ikinä missään baarissa en ole nähnyt kirjaimellisesti tanssivan pöydällä, tuoppejakin oli rikottu maahan enemmän kuin keskiverto-iltana Laakerissa, ja kaiken huipuksi tuoli potkaistaan jalkoihin. Jotenka NYT kysyn, mikä vittu oikein mättää, että baareista on haettava se MAKSIMAALINEN voitto?

En aio enää ikinä astua jalallanikaan tuohon paikkaan. Tosin voihan joku ruveta selitelemään, että onnelat on vitun hyviä mestoja. EI mulle, ei mulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.