IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

On the tripSunnuntai 28.01.2007 10:12

Guangzhouhun misa vietettiin sitte 2 yota. Kaupunkina aika vitnu ruma paikka, mutta paikalliset marketit oli aiva mahtavia. Ei oo semmosta tavaraa kautta massya mita ei Guipingin marketista loytas. Marketit kattaa varmaa bout 3km verran teita. Tarjolla oli kaikkia mita mieleen va juolahtaa. Ehka toksarein oli koira, jota tyypit lammitti semmosella vitun moisella hitsiflaimerilla. Paikallisesta Karaokesta voin sanua sen etta en vittu ikina ellaisaa ennaa koskaa astu jalalla yhteenkaa karaoke baariin.

Guangzhousta jatkettiin sitte Wuzhoun kautta Quipingiin misa oltiin yks yo. Rento mesta mutta aika vitun ruma sekin. Sielta sitte jatkettiin Dragon pool Forestiin. Aivan mahtava kansallispuisto. Saa oli ekana paivan vitun sumune, mutta 3 yona oli taydellinen poutasaa. Vaellettiin puisossa 7-8 tuntia.. Ois menny nopiampaaki, mutta eksyttiin vaha polulta=). Oltiin koko mestasa ainuat lankkarit ja ainut vieraat. Oli vitun rento ottaa mieheen kahestaa.

DPF jalkeen jatkettiin matkaa Nanningiin. Muut matkaajat tuntu kehuvan mestaa mutta meita se ei oikee napannu. Oltiin yks yo vaa ja lahettiin heti seuraavana paivan Kunmingiin. Oli iha lepposa 14 tunnin junamatka. Heitettiin paikalliseten aijien kans vaha kiinaksi lappaa mutta ei ne tuntunu oikeetajuavan.. wonder why?=)

Nyt ollaan Kunmingissa ja paiva on 28.1. Vaikka tama on 4 miljoonan asukkaan kaupunki nii sita vitumoista ihmismaaraa ei ees huomaa. Aiva mahatava mesta. Vaihettiin just hostellia ku edellisessa oli nii vitun nahkasia fransamanneja ja muutenki meininki perseesta. Tulitiin Hump -nimiseen hostelliin. Vitusti muita rentoja matjaajia ja rentoja iltamenoja. Eile satuttin sattumalta illalla tanne huudeille ja kavi ilmi etta niilla oli just niiden uuden baarin avajaiset. ilmata mattoa ja halapaa viinaa.. Aiva vitun hyvannakosta lamsaa! Tosin ei tullu ees herutettua ku nayttivat vaha jarkatyilta.. No anyway oli vitun hauska ilta kaiken kaikkiaan. Musiikki maistu vitusti ku kuullu pelekastaa karaokea ja retro hitteja jotka o dubattu kiinaksi matkan aikana.

Nyt pesseen pyykkia! Keep it deal! word..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.